Haberler

Sınırları Zorlayan Dolgun Kirpikler

Güncelleme:

Max Factor, sıradan dolgunlaştırıcı maskaralarla yetinmek istemeyen kadınları, yoğun hacim ve dolgunluk sunan özel bir maskara ile tanıştırıyor. Yeni Max Factor Excess Volume Extreme Impact Maskara ile en çarpıcı kirpiklerin sırrı çözülüyor!

Kirpiklerinize olağanüstü bir hacim kazandırmak ve kirpiklerinizin hiç olmadıkları kadar dikkat çekici görünmelerini istiyorsanız makyaj uzmanlarının tercihi Max Factor'ün yeni ürünü Max Factor Excess Volume Extreme Impact Maskara tam size göre… Mega hacim kazandıran astarı ve yoğun siyah renkli katmanıyla farkını konuşturan bu maskara ile etkileyici bakışlar artık hayal değil! Tüm dikkatleri gözlere çeken çarpıcı kirpikleri, Max Factor Yeni Excess Volume Extreme Impact Maskara ile rahatlıkla elde etmek mümkün.

Max Factor uzmanları, olağanüstü hacim elde etmek için kaliteli bir dolgunlaştırıcı astarın önemini keşfettiler. Olağanüstü yoğunluktaki renk katmanı, pürüzsüz bir astarın üzerine sürüldüğünde kirpiklerin hacmini iyice ortaya çıkararak lake görünümlü ve son derece dayanıklı bir makyaj yapılabilmesini sağlıyor.

Astar ve renk paleti olarak çift etkili yapısıyla mükemmel sonuç sağlayan Max Factor Yeni Excess Volume Extreme Impact Maskara'nın sistemi nasıl çalışıyor?

ASTAR - YOĞUN HACİM: Olağanüstü dolgunlaştırıcı formülün içindeki balmumu, koyu pigmentler ve hacim kazandırıcı kürecikler, dolgunluğun göze çarptığı kaliteli bir göz makyajının anahtarı… Bu formül şimdiye kadarki Max Factor'ün en büyük fırçasıyla birleştiğinde kirpiklerde maksimum hacim sağlıyor.

SON KAT - KOYU LAKE GÖRÜNÜM: Kuzgun siyahı lake görünümlü son kat, astardan daha seyrek kıvamda olduğu için kirpik yüzeyine kolaylıkla yayılıyor. Astarın mikro dokusu sayesinde son kat, kirpikleri kökten uca kaplayarak, altta kalan dolgunlaştırıcı katmana zarar vermeden kopkoyu ve parlak bir görünüm sağlıyor. Jel bazlı formül, kirpikleri daha da kalınlaştırıp dolgunlaştırıcı katmanı kirpik yüzeyine hapsederek tam anlamıyla göz alıcı, üstelik çok dayanıklı bir göz makyajı yaratıyor.

Max Factor Makyaj Uzmanı Nur Toktay, Yeni Excess Volume Extreme Impact Maskara için "Bu sezon vurgulu makyaj çok moda. Dolgun ve hacimli aynı zamanda da simsiyah ve lake görünümlü kirpikler, makyajınızı sıradanlıktan çıkarıp olağanüstü çarpıcılığa kavuşturuyor. Sıradan dolgunlaştırıcı maskaralar, kadınların beklentilerinin altında kalabilir. Bu yeni maskara, kirpiklerinize olağanüstü hacim kazandırırken kuzgun siyahlığındaki renkli katman, makyajı sonuna kadar vurgulayıp kirpiklerin hiç olmadığı kadar dikkat çekmesini sağlıyor. Kirpiklerdeki bu ıslak görünümle bakışları gözlerinizde toplayacaksınız" diyor.

Yeni Max Factor Excess Volume Extreme Impact Maskara'nın tavsiye edilen satış fiyatı 51.90 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title