Haberler

Sınırda Canlı Bomba Alarmı

Şırnak'ın Silopi İlçesinde, Kuzey Irak'tan Canlı Bomba Sızacağı İhbarını Alan Silopi Emniyeti Alarma Geçti. Güvenlik Güçleri, Sınır Kapılarında ve Şehir Merkezinde Olağanüstü Güvenlik Önlemi Almaya Başladı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Kuzey Irak'tan canlı bomba sızacağı ihbarını alan Silopi Emniyeti alarma geçti. Güvenlik güçleri, sınır kapılarında ve şehir merkezinde olağanüstü güvenlik önlemi almaya başladı.

Silopi ilçesinde emniyet birimleri alarma geçirildi. Polis, büyük şehirlerde bombalı eylem yapmak üzere Habur Sınır Kapısı üzerinden giriş yaptıkları iddia edilen 3 canlı bombanın peşine düştü. Habur kapısından Türkiye'ye giriş yapan bütün araçlar sıkı bir aramadan geçirilirken, ilçe merkezinde geniş güvenlik önlemi alındı. Habur-Silopi karayolunda ise kontrol noktası oluşturuldu. İlçeye girişte tüm araçlar kontrolden geçiriliyor. Araçlarından indirilen şoförler üst aramasından geçirildikten sonra araçların bagajı ve içi didik didik aranıyor. Kimlik ve ehliyet kontrolü yapan ekipler durumunu şüpheli gördükleri şahıslar için telsiz anonsuyla Silopi Emniyet Müdürlüğü'nden bilgi alıyor.

Terör örgütünün son dönemlerde aldığı ağır darbe sonrasında teröristlerin sınır kapılarından gireceği ihbarını alan güvenlik güçleri Habur kapısında güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Kuzey Irak'tan yurda giriş yapan bütün araçlar sıkı kontrollerden geçtikten sonra yurda giriş yapabiliyor. Araçlar ikinci bir aramadan geçtikten sonra Habur Sınır Kapısı'ndan çıkıyor.

(MD-SK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title