Haberler

Sinir Krizi Geçiren Kadın, Önce Bileklerini Kesti Sonra Polise Saldırdı

Güncelleme:

İstanbul Kağıthane'de, sinir krizi geçirerek kendine zarar veren Suriyeli kadın, polise zor anlar yaşattı. Girdiği dereden kendisini çıkarmaya çalışan polislere bıçakla saldıran kadın, 45 dakika sonra ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Kağıthane'de Merkez Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Çağlayan Deresi içinde bir kadının bıçakla kendine zarar verdiğini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, ismi öğrenilemeyen kadını dereden çıkarmak için itfaiyeden yardım istedi.

Sinir Krizi Geçiren Kadın, Önce Bileklerini Kesti Sonra Polise Saldırdı

BIÇAKLA POLİS VE İTFAİYEYE SALDIRDI

Merdiven yardımıyla dereye inen polis ve itfaiye ekipleri, kadını yukarı çıkarmak istedi. Bu sırada kadın, elindeki bıçak ile polis ve itfaiye ekiplerine saldırdı. Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan ekipler koşarak menfezden çıktı. Polis ve itfaiye ekipleri uzun süre kadın ile anlaşmaya çalışıp sakinleştirmeye çalıştı.

Sinir Krizi Geçiren Kadın, Önce Bileklerini Kesti Sonra Polise Saldırdı

45 DAKİKA SONRA İKNA EDİLDİ

Yaklaşık 45 dakikalık uğraş sonucu kadın ikna edilip dereden çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın ambulansa bindirilmek istendi. Ancak kadın bu kez de ambulansa binmemek için direndi. Güçlükle ambulansa konulan kadın Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sinir Krizi Geçiren Kadın, Polise Zor Anlar Yaşattı

''KAÇIP BAĞIRMAYA BAŞLADI''

Hasan Karakuş "Burada bir polisi gördüm ilk başta. Polis bir bayanı kovaladı içeriye doğru. Kendi bileklerini kestiğini söylediler. Bir polis o taraftan girince buradan çıktı. Ben arabanın içerisinde oturuyordum. Bu sefer içeriye kaçtı ve bağırmaya başladı. Polise bir şeyler salladı, attı ve polis geri çıktı. Polis 'gel yardıma ihtiyacın var mı?' dedi. Büyük ihtimal yabancı uyrukluydu. İtfaiye ve ambulans geldi, çıkarttılar oradan" dedi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Sinir Krizi Geçiren Kadın, Polise Zor Anlar Yaşattı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

türk:

Bu suriyelilerin zerre kadar yararı yok. Şunlara harcayacağımız parayla işsizlik sorununu kökünden çözerdik

9
1
yanıtYanıtla
bEYİN FAKiRi:

Kim bilir ne derdi var

8
1
yanıtYanıtla
türk:

hükümet, 3 milyon suriyeli içinden sadece kadınları ve çocukları alacaktı. Diğerleride bir zahmet kendi vatanlarını kurtarmak için zerre kadar fedakarlık gösterseydi belki en azından gelecekleri olurdu. Merhamet edip aldık sonuç ne ? başımıza serseri kesildiler. Sırık kadar herifler sabah akşam bedava maaşla gezinip bizim sırtımızdan geçinerek kendilerini eğlendiriyorlar. Tek yaptıkları ZARAR. Onlar aşağılık, bizde enayiyiz kimse kusura bakmasın kimsede gelip bana burada suriyelileri savunmasın.

8
1
yanıtYanıtla
haylaz:

bırakın gebersın

2
6
yanıtYanıtla
Ad:

Tas baylayip derenin yüksek yerine biraksaydinizya

1
6
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Yazik yaa vurmayin herseylerini kayip etmisler zaten birde biz vurmayalim!

3
2
yanıtYanıtla
A:

Suriyeli deyince aklıma iki şey geliyor. Birincisi sürekli çocuk yapan, ikincisi uzatılan eli ısıran.. her gittikleri yeri bezdirdi kımıl zararlıları

4
0
yanıtYanıtla
Eysel:

Yazık kadına kim bilir ne derdi var kadın olmak zor bu dünyada ev işi yemek çocuk koca derken gitti hayat bitti ne anladık.Ah ah kimseyede yaranamıyoruz al evimin işi kaldı kim temizlicek ulannn offf bendemi atsam kendimi yollara

0
1
yanıtYanıtla
fj:

Bu insanlar acaba suriyede iç savaştan önceki hayatlarını özlüyorlarmıdır ya da şuanki hayatları çok mu daha iyi oldu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title