Haberler

Sinemada Anne ile Küçük Kızını Aynı Anda Taciz Eden Sapık İş Adamı Kameralara Yakalandı

Güncelleme:

Hindistan'da sinema salonundaki anne kızı tüm film boyunca elle taciz eden 60 yaşındaki iş adamı, güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından tutuklandı.

60 yaşındaki KV Moitheenkutty isimli iş adamı, Hindistan'daki bir sinema salonunda annesinin yanında oturan 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz etti. Sinemanın kamera sistemine yakalanan adam, 1 ay sonra yakalanıp bu hafta sonu tutuklandı.

ANNE KIZI AYNI ANDA SAATLERCE TACİZ ETTİ

Güney Hindistan'ın Kerala bölgesinde yaşayan Edappal isimli anne ve kızı aynı anda taciz eden adamın bir kaç kuyumcu dükkanı olan zengin bir iş adamı olduğu öğrenildi. Olayı fark eden sinema patronları kamera görüntülerini Çocuklara İşkenceyi Önleme Derneği Childline ile paylaştı.

ÇIKTI GERİ GELİP TACİZE DEVAM ETTİ

Childline'ın bir sözcüsü şunları söyledi: "Tüm çekimleri kontrol ettik. Anne ve çocuğu aynı anda taciz ediyordu. Bunu tüm film boyunca sürdürdü."

Kamera görüntülerine göre film sırasında kısa süreliğine dışarı çıkan adam geri dönüp tacizine devam etti. Kv Moitheenkutty isimli adam cinsel taciz suçundan yargılanacak.


Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (37)

KAFA BASMAZ:

BİZ DE OLSA ''''BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ'''' TAMAM MI? DERLERDİ. .

30
8
yanıtYanıtla
batuhan erol:

istersen sen bir ara dene bizde o civarda olalım bak bakalım sana bir kereden birşey olmazmı diyoruz , memleketin her köşesinde deneyebilirsin madem bu kadar eminsin gerçi senin kafan basmaz ama :)

yanıt3
yanıt1
?:

Ah be Halil''im bir kereden bir şey olmaz diyenleri aç araştır internetten. Bu lafı diyen kişi kendini dindar gibi gösteren kişilerdir. Diğer yazdığın maddelerde nefsini kontrol edemeyen insanlar için bir gereklilik.

yanıt1
yanıt10
KARA KUYU:

. . . ah lan yavrum HALiL dinimiz islam ne kadar human ve insanlara ne kadar önem verdigini ne güzel anlattin, sana tesekür ediyorum biraz daha bu dinden uzaklasmama yardimci oldun, agac tanrisi senden razi olsun.

yanıt5
yanıt4
hidir:

Allah a yani bu bütün evreni yaratan, sonra yeniden yaratacak olan , herşeyin ilahı Allah a yönelmek, ona kulluk etmek, elçilerine ve indirdiklerine inanmak ve dosdoğru olmak. bizim işimiz bu. bu bakımdan islamın sosyal yönü olan kanunları uygulamakta önümüzde ki engel türkiye cumhuriyeti denen sapkın şebeke, bizim burda şu şebekeyi ortadan kaldırıp yerine islam getirmek gibi bir görevimiz yok. arabistan iran yakın gitmek daha pratik bir çözüm. ama burdayken asla türkiyeye musamaha gösterilmez.

2
28
yanıtYanıtla
cahiller ölse herşey ne gözel olur:

defol git o zaman neye bekliyon gitmeye yemiyo tabiii

yanıt0
yanıt0
Yoh:

Kadin niye tepki vermemiş rizasi var belli ki

11
17
yanıtYanıtla
3535:

yuh sana yaa pislik

yanıt2
yanıt5
Fako:

Pislik sensin lan 35li. Hem ortalarında oturmus hemde kadin elini bile kaldirmiyor biri sana oyle dokunsa ne yapardin dusun oyle öt. Arkadas dogru söylüyor olan masum kucuk kiza olmus

yanıt6
yanıt3
Ey:

Pardon da anne bunun farkına varmamis mı? Saatlerce ne demek biri size dokunacak ve siz bunun farkına varmayacaksiniz olur mu öyle şey

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title