Haberler

Sinema Sanatçısı Bülent Kayabaş Dünya Evine Girdi

Türk Sinemasının ve Tv Dizilerinin Vazgeçilmez İsmi Tiyatro Sanatçısı Bülent Kayabaş, Hayatını 15 Yıllık Arkadaşı Selma Kepekli ile Turgutreis'te Birleştirdi. Çiçeği Burnunda Çift, Balayı İçin Yunan Adaları'na Gideceklerini Söyledi.

Türk sinemasının ve TV dizilerinin vazgeçilmez ismi tiyatro sanatçısı Bülent Kayabaş, hayatını 15 yıllık arkadaşı Selma Kepekli ile Turgutreis'te birleştirdi. Çiçeği burnunda çift, balayı için Yunan Adaları'na gideceklerini söyledi.

200'ün üzerinde filmde rol alan 60 yaşındaki sanatçı Bülent Kayabaş ve 15 yıllık hayat arkadaşı 50 yaşındaki ev hanımı Selma Kepekli, Turgutreis Belediyesi'nde gerçekleşen sade nikah bir töreniyle dünya evine girdi. Yaz tatillerinin büyük bir bölümünü Turgutreis Akyarlar'daki evlerinde geçiren Kayabaş çifti, "Yaklaşık 10 yıldır her yaz tatil için Turgutreis'e geliyoruz. Bu sene böyle sürpriz bir karar aldık ve hayatlarımızı resmen birleştirdik. Balayı için Yunan Adaları'na gitmeyi planlıyoruz. Gözlerden

uzak sakin bir tatil geçirip aşkımızı tazeleyeceğiz" dedi.

(BT-SÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title