Haberler

Sinema Filmlerine Destek İsteyenler İçin Başvurular Başladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Filmeleri İçin Destek İsteyenlerin En Geç 16 Şubat Gününe Kadar Sinema ve Telif Hakları Genel Müdürlüğü'ne Başvuruda Bulunmaları Gerektiğini Bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sinema filmeleri için destek isteyenlerin en geç 16 Şubat gününe kadar Sinema ve Telif Hakları Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulunmaları gerektiğini bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, sinema filmlerinin yapım öncesi, yapım ve yapım sonrası projelerine verilecek desteklere ilişkin başvuruların 5 Ocak-16 Şubat tarihleri arasında kabul edileceği belirtildi.

Açıklamada, "Bakanlığımıza yapılacak tüm sinema destek başvurularının bir dilekçe ile Bakanlığımız web sitesinde yayınlanan uygun başvuru formu ve istenilen belgelerden oluşacak 11'er ardet proje dsyası ile birlikte 5 Ocak-16 Şubat 2007 tarihleri arasında Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü'nde olacak şekilde yapılması gerekiyor" denildi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title