Haberler

Sinema Akşamlarına Muhteşem Final

Eskihisar Ay Işığında Sinema Akşamları, final filmi 'İncir Reçeli'nin gösterimiyle noktalandı.

11 gün boyunca açık havada sinema izleme keyfine varan Gebzeliler tarihi Eskihisar Kalesi'ni her akşam hınca hınç doldurdu

BİRBİRİNDEN GÜZEL FİLMLER

Gebze'de Ay Işığında Sinema Akşamları sona erdi. Gebze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve artık gelenekselleşen Eskihisar At Işığında Sinema Akşamları 'İncir Reçeli' filminin gösterimiyle sona erdi. 11 gün boyunca vizyona girdiği dönemlerde gişe rekorları kıran yerli ve yabancı 11 sinema filminin gösterildiği Ay Işığında Sinema Akşamları'nda 13 bin 500 kişi açık havada sinema keyfi yaşadı. Eskihisar Kalesi'nin tarihi dokusunda mehtaplı akşamlarda bir araya gelen Gebzeli beyaz perde tutkunları, birbirinden güzel filmleri aileleriyle birlikte bir solukta izlemenin zevkine vardı.

KALE DOLDU TAŞTI

Gebzeli sinemaseverlerin müdavimi olduğu Ay Işığında Sinema Akşamları, senaryosunu Aytaç Ağırlar'ın yazdığı ve yönettiği yerli sinema filmi 'İncir Reçeli'ni izlemek üzere tarihi Eskihisar Kalesi'ni hınca hınç doldurdu. Melike Güner, Sinan Çalışkanoğlu, Mustafa Uzunyılmaz, Hasan Yalnızoğlu, Nevin Efe, Sezai Paracıkoğlu, Alp Ataman, Barbara Lourens, Batur Belirdi, Halil Sezai Paracıkoğlu, Selim Akgül, Sevim Taşır, Yalçın Şeref Ağırlar gibi usta oyuncuların rol aldığı filmin konusu ise şöyle: "Yazdığı senaryoları sürekli geri çevrilen Metin umudunun kırıldığı bir akşam gittiği barda Duygu ile karşılaşır. Evini açtığı Duygu, ertesi sabah kısacık bir not bırakarak çoktan gitmiştir. Tekrar karşılaştıklarında Metin Duygu'nun sırrını merak eder ve bir gün onu takip eder. Öğrendikleri, ölümsüz bir aşkın başlangıcı olacaktır."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title