Haberler

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun Evine Taşınmıyor

Güncelleme:

Güzel oyuncu, sevgilisinin evine taşınma teklifini geri çevirdi. İmirzalıoğlu'nun bu cevaba çok üzüldüğü konuşuluyor. Kobal'ın aylık 5 bin lira kira ödediği de ortaya çıktı.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu 5.5 aydır aşk yaşıyor. Haziran başından bu yana Londra, Bodrum ve Marmaris'te tatil yapan sevgililer 1 hafta önce İstanbul'a döndü.

SİNEM AYLIK 5 BİN LİRA KİRA ÖDÜYOR

Sinem Kobal'ın, Boğaz'da aylık kirası 5 bin TL olan evini kapatıp sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun lüks dairesine taşındığı iddia edildi. Sinem Kobal ise kendi evinde yaşadığını, taşınmadığını söyledi.

EVLENECEKLER

Kenan İmirzalıoğlu'nun, Sinem Kobal'a birlikte oturmayı teklif ettiği ancak şimdilik 'Hayır' cevabını aldığı ortaya çıktı. Bu arada çifte yakın kaynaklar 'Kenan evlenmek istiyor. Bunu Sinem'e söyledi. 2016'da nikah görünüyor' bilgisini verdi.

Sinem Kobal 2 yıl önce Barselonalı futbolcu Arda Turan ile evliliğin eşiğinden dönmüştü. Çift 3 yıl nişanlı kalıp ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Bodrum Londra Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (61)

kimse:

Kotu ornek bunlar.şimdiki genç kızlar sevgilisiyle yatıp kalkıyor.yatmazsanda erkek yuzune bakmıyor zaten.bu devirde namuslu olmak ayıp artık.

35
1
yanıtYanıtla
namuslu kadınmış galiba ))):

Fakir birlikte yaşarsa adı fuhuş olur; zenginler veya medyatikler birlikte yaşarsa adı birliktelik olur, aşk olur, çağdaşlık olur, laiklik olur, solculuk olur, özgürlük olur, hatta Atatürkçülük bile olur. Birinciye suç denir, ikinciye bir şey denmez güzel ülkemde.

30
6
yanıtYanıtla
persephone:

birlikte yaşamanın, solculukla, Atatürkçülükle ne alakası var?bu nasıl bir zihniyet

yanıt3
yanıt4
neyi anlayamadın ki...:

Persephone, yorumu bir daha oku. Hatta ne dediğini ve demek istediğini anlayıncaya kadar oku. Böyle birlikte yaşayanların gerekçeleri sıralanmış anlamıyor musun?

yanıt1
yanıt0
erzincanlı:

ne evlenmesi kenan kafayı mı yedin folloş olmuştu bu kız

26
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın...:

yorumlarınızda haklısınız çünkü bu ülkede evlenmeden önce sevgilileriyle gezen tatil yapan evine giden tek kız SİNEM dimi? çünkü şuan liseli üniversiteli ama ÜNLÜ OLMADIĞI İÇİN hergün haberlerde gözmediğiniz kızlarımızın hepsi sadece evde börek açıyor babalarının dizinin dibinden ayrılmıyor. BRAVO. . . .

14
9
yanıtYanıtla
ADIM SEN:

SANIRIM SİNEM BU YAZI SANA AİT VE HAKLISINDA AMA ŞÖHRETİN BEDELİ AĞIRDIR BİLİYOSUN ONUN İÇİN HİÇ TAKMA ARKADAŞIM

yanıt5
yanıt2
MARDİNLİ KADER:

AH KIYAMAM SENDE BÖREK AÇMAYI ÖĞRENSEYDİN CANIM YAZIK ÜZÜLDÜM !!!MİLLET KAN AĞLIYOR KÖŞE BUCAK ŞEHİT HABERİ SİZİN HAYATINIZDAN BİZE NE YA NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN KARDEŞİM AYRICA HER ÜNİVERSİTELİ SENİN BAHSETTİĞİN O FORMATTA DEĞİL KENDİN İÇİN BAŞKALARINI KARALAMA !!

yanıt4
yanıt1
Sevda:

Yemin ederim tiksiniyorum bunlardan

21
1
yanıtYanıtla
kader:

Sanat camiasi boyle o birakiyo o aliyo ondan ona normal vatandas yapinca adi farkli bunlarinki seviyeli beraberlik zinanin janjanli ismi

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title