Haberler

Sinem Kobal'ın Dizisi Reyting Kurbanı Oldu

Güncelleme:

Kobal'ın, Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaştığı "Analar ve Anneler" dizisi reyting kurbanı oldu. Dizi 9. bölümde seyirciye veda edecek.

Sinem Kobal'ın Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaştığı "Analar ve Anneler" dizisi reyting kurbanı oldu. Ünlü oyuncunun büyük umutlarla başladığı, 80'lerde geçen dönem dizisi 9. bölümde seyirciye veda edecek.

KENAN SIK SIK SEVGİLİSİNİ ZİYARET EDİYORDU

Kenan İmirzalıoğlu, sevgilisi Sinem Kobal'ın başrolünü oynadığı 'Analar ve Anneler' dizisinin setini sık sık ziyaret ediyor. Hafta sonu yine sete giden yakışıklı oyuncu, çekim arası Kobal ve oğlunu canlandıran minik oyuncuyla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazar Ergüçlü Sinem Kobal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (35)

AHMET:

BENCE ŞU AN EN GÜZEL DİZİ ATV''DEKİ ''EVE DÖNÜŞ'' DİZİSİDİR.

9
106
yanıtYanıtla
NEREDE O ESKİ AİLE DİZİLERİ (:

EKMEK TEKNESİ İKİNCİ BAHAR BİZİMKİLER FERHUNDE HANIMLAR VE DAHA ONLARCASI

92
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

bu dizi gayet güzel niye tutmadı ki analar ve anneler olduğu için mi aaa evet hani böyle kabadayılı vurdulu kırdılı eşkiyalı meşkiyalı diziler olmalı dimi ondan. . azıcık seviyeyi aşsaydınız işte böyle diziniz bitmezdi azucuk ekşın verinnn

19
23
yanıtYanıtla
asasasa:

filmin ismi babalar ve babiskolar olsa tutardi dinlemediler beni illa analar olacak dediler::))

8
32
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aaa ben diziyi seviyorum güzeldi

16
18
yanıtYanıtla
gulcanMobil-ANDROID:

sinem bir serenay sarikaya 2 oyunculuk sifir,tip dersen makyaj guzelleri millet bunlarin beyine prim veriyo anlamiyorum

28
1
yanıtYanıtla
Musti:

Isabetli Bir Karar tebrik ediyorum . Böylece Bir saçmaliktan daha kurtulduk.

25
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu kız oyuncumu allahaşkına

22
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sinem kobalın hangi dizisi tuttu kiiii

23
2
yanıtYanıtla
okmu:

selena

yanıt3
yanıt5
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title