Haberler

Sinem Kobal Artık Sarışın Değil!

Güncelleme:

Oyuncu Sinem Kobal, BeStyle dergisinin bu ay ki sayısının kapak kızı oldu. Sinem Kobal, koyu kahve saçları ile dikkat çekti.

Güzel oyuncu Sinem Kobal, BeStyle dergisinin bu ay ki sayısının kapak kızı oldu. Sinem Kobal, koyu kahve saçları ile dikkat çekti.

BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI

Dergiye hakkında bilinmeyenleri anlatan magazin dünyasının güzel yüzü Sinem Kobal, adrenalin tutkunu olduğunu söyledi."Ekstrem sporlara karşı özel bir ilgim var. Paraşütle atlama yapıyorum. Sabit fikirli biri değilimdir. İyilik ve pozitif bazlı bir ruh olduğum için hayatta buna ters düşmeyecek her şeyi yapabilirim"dedi.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinem Kobal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (19)

seda kaya:

bu kız neden bu kadar çirkinleşti ya yüzüne bi gudubetlik geldi

8
17
yanıtYanıtla
www:

yakışmış yüzüne güzelliği daha da ortaya çıkmış daha genç olmuş

7
9
yanıtYanıtla
DulbırakanmobilWeb@haberler.com:

Her türlü gideri var

11
5
yanıtYanıtla
asdas:

yolda görsem tanıyamam hala benzetemedim bence bu başka biri :d

10
2
yanıtYanıtla
MEHMET FERHAT:

Çok nadir olan doğal güzellerden, Arda gibi bi hanzoya fazla bu kız.

8
3
yanıtYanıtla
M. DOGAN:

İYİ AİLE KIZINA NE OLMUŞ BÖYLE.

4
6
yanıtYanıtla
tarafsizMobil-ANDROID:

serenay sarikayaya benzemis..

3
7
yanıtYanıtla
melek:

bence bu hali ona yakışmış ve güzel olmuş ama sarışın hali daha güzeldi

8
2
yanıtYanıtla
Ela demirMobil-IOS:

Sari sacli daha güzel

8
1
yanıtYanıtla
:

SARIŞIN OLMAK DAHA COK YAKIŞIYOR ESKİ HALİNE DÖN SİNEMCİM:(((

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title