Haberler

Sinem Kobal'dan, Arda'nın Yeni Aşkına İlk Tepki

Güncelleme:

Kobal, bir açılışta Arda Turan ve Aslıhan Doğan ilişkisiyle ilgili sorularla karşılaşınca, "Konuşmam. Film çekiyoruz, adı Yaktın Beni" demekle yetindi.

Önceki akşam bir açılışa katılan Sinem Kobal, muhabirlerin Arda Turan ve Aslıhan Doğan ilişkisiyle ilgili sorularıyla karşılaştı. Davete sanat ve cemiyet dünyasının moda tutkunu isimleri büyük ilgi gösterdi. Markanın yeni oje koleksiyonunun da beğeniye sunulduğu davete katılanlar arasında Sinem Kobal da vardı.

"YAKTIN BENİ"

Yeni sezon ayakkabılarını inceleyen Kobal'a çıkışta Aslıhan Doğan'la yeni bir aşka yelken açan eski nişanlısı Arda Turan'la ilgili sorular yöneltildi. Uğur Yücel, Meltem Cumbul ve Sarp Apak'la birlikte rol aldığı "Yaktın Beni" filminin çekim arasında mağazaya geldiğini söyleyen Kobal, "Konuşmam. Film çekiyoruz, adı Yaktın Beni" demekle yetindi ve sete doğru yola çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinem Kobal Arda Turan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (27)

Yoğurt torbası Mobil-IOS:

Ulan kız bısey dememiş Başlığa bak tepkı geldı :):) ne gereksınız varya :) kovun bu haberi yapanı :):)

49
2
yanıtYanıtla
vicdan:

sinem kobalın neyi var allah aşkına böle konuşuyorsunuz gayet kendini taşıyabilen bir insan nişanlandı ayrıldı olabilir yani biraz vicdanlı olun eleştiri yaparken

31
7
yanıtYanıtla
tracers:

helal olsun ardaya yakışır bu kobal denen piyasa kaşarına yol verdi kültür sahibi düzgün bi kız arkdaş yaptı bravo yakışıyolarda birbirlerine

21
13
yanıtYanıtla
H,K:

Simarikliktan baska birsey degil al birini vur ötekini , Adamin parasi olmasa bu tiple Sinemin , S sini bile zor bulur

27
6
yanıtYanıtla
ahmet çakar:

Hükümeti bunlara vereceksin , başbakan ayda bir değişir.

30
2
yanıtYanıtla
ÇD:

sinem kobal güzel değil 10 üzerinden 7

10
21
yanıtYanıtla
Samet:

Ya kimdir bu sinem kobal nedir necidir arkadaş. Güzel desen değil dalga geçmek için demiyorumda güzel dendiği için söyliyim tek gözü hayko cepkin gibi oyunculuk desen yeminim olsun binlerce ne yetenekli sanatçılarımız gençlerimiz var ufak sahnelerde tiyatrolarda nebiliyim filmlerde tek reklikle basit rollerde oynuyolar ama şu oyunculuğu beş para etmez güzelliği desen olmayan gereksizmi gereksiz nesi abartılıyor anlamadığım sinem kobal magazin günceminden inmiyor. Yeter allah aşkına ya yeter.

20
7
yanıtYanıtla
yagmurmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sinem evlilik için kendini oyalayıp bekletenlemi ugraşacak kız kendi hayatında en dogrusu konuşmaması arda da çatlasın dursun

14
8
yanıtYanıtla
bercan:

gel ben seni alırım arda gibi yapmam

16
5
yanıtYanıtla
YORUMSUZ:

bu kızdan nefret ediyorum.

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title