Haberler

Sinem Davası Sil Baştan

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2010 yılında kaybolan ve 3 yıl sonra dere yatağında cesedi bulunan üniversite öğrencisi Sinem Yurdanur cinayeti davasında çıkan kararlar Yargıtay tarafından bozuldu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2010 yılında kaybolan ve 3 yıl sonra dere yatağında cesedi bulunan üniversite öğrencisi Sinem Yurdanur cinayeti davasında çıkan kararlar Yargıtay tarafından bozuldu. Dava yeniden ele alınacak.

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü ikinnci sınıf öğrencisi Sinem Yurdanur, 26 Temmuz 2010 tarihinde sınava girmek için İstanbul Çatalca'dan geldiği İnegöl'de ortadan kaybolmuş, tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Sinem Yurdanur'un en son İnegöl'e geldiği gün, Kültürpark'ta, bir çok suçtan adli kaydı bulunan sevgilisi olduğu iddia edilen Emrah K. ile görülmüş, olayla ilgili gözaltına alınan Emrah K., Sinem'in kaybolmasıyla hiçbir ilgisinin bulunmadığını söyleyince serbest bırakılmıştı. Emrah K., geçen yıl mart ayında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınacağı sırada, Alanyurt'taki bir evde tabanca ile göğsüne tek el ateş ederek intihar etmişti.

Karar Yargıtay'dan döndü

Cinayetle alakalı tasarlayarak adam öldürme suçundan yargılanan iki sanık hakkında mahkeme 9 Ekim 2014 tarihinde karar vermişti. Cinayet davasından Erdal G. 3 yıl 6 ay, Rıfat A. ise 8 ay 12 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye edilmişlerdi. Verilen karar, 17 Aralık 2017 tarihinde Yargıtay tarafından bozuldu. Sinem Yurdanur cinayeti ile alakalı, suç delillerini gizledikleri gerekçesiyle Erdal G. ve Rıfat A. yeniden hakim karşısına çıkacak. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay'dan bozularak geri gönderilen dava dosyanın ilk duruşma tarihini 19 Haziran 2018 olarak belirledi.

Çete davasında 'ömür boyu' ve 79 yıl, 6 ay hapis cezasına çarptırılan Erdal G.'nin, Sinem Yurdanur cinayetiyle ilgili cezaevinde savcının oluru ile ifadesini alan polislere, Yurdanur'u intihar eden arkadaşı Emrah K.'nin öldürdüğünü söyleyerek, cesedin atılmış olabileceği adresi polise bildirmiştii. Cinayetten 3 sene sonra yapılan keşifte battaniyeye sarılı olan ve içerisinde sadece saç ve kemiklerin bulunduğu ceset bulunmuştu. Bulunan kemik parçaları ve saç tellerinin Sinem'e ait olduğu tespit edilmişti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Uludağ Üniversitesi Yargıtay İnegöl 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title