Haberler

Sındırgı Myo Mezuniyet Sevinci

Balıkesir Üniversitesi (Baü) Sındırgı Meslek Yüksek Okulu (Myo) Öğrencileri Mezuniyet Heyecanı Yaşadı.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Sındırgı Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

Sındırgı MYO Sosyal Tesislerinde düzenlenen mezuniyet töreninde mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan Döndülel Ayhan, eğitimleri boyunca yardımlarını esirgemeyen öğretmenlerine teşekkür etti. Sındırgı MYO Müdürü Fehmi Çivici " Otelcilik ve İşletme bölümü 2009 yılında 30 öğrenci alarak toplam öğrenci sayısını 700'e yükseltecektir.Sındırgı Meslek Yüksek Okulu'nun her geçen gün büyüyen yapısı için kaymakamlığımıza, üniversite rektörlüğüne ve belediye başkanlığına teşekkür ederim" dedi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şerif Saylan'nın yaptığı konuşmasında "Bilgi ve teknolojiyi yakalayıp yön veren, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çağdaş eğitim ve başarıyı yakalayan üniversitemiz ile gurur duyuyoruz. BAÜ mezunlarının yaşadığı mezuniyet sevincini paylaşıyoruz. Öğrencilerimizi, velilerini kutluyorum. BAÜ'de görev yapan eğitim ve öğretime emek veren öğretim görevlilerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. BAÜ 'den mezun olan sevgili öğrencilerimiz, sizler bizleri unutmayınız, bizler sizleri unutmayacağız. Eğitim dönemi içinde sizlerin başarılı olmanız için her türlü özveriyi gösterdik. Tüm imkanlarımızı seferber ettik. Sizler başarılı bir eğitim dönemi sonunda işte mezun oldunuz. Hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum." dedi Mezuniyet töreni düzenlenen diploma töreni ardından sona erdi.

(BD-YU) 23.06.2008 16:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title