Haberler

Sincan Meydanları Ramazan İçin Hazır

Sincan Belediyesi, Ramazan ayını en güzel şekilde karşılamak için hazırlıklarını tamamladı.

Sincan Belediyesi, Ramazan ayını en güzel şekilde karşılamak için hazırlıklarını tamamladı.

İlçenin dört bir yanında Ramazan ayı etkinlikleri düzenlenecek. Sincan'daki Ramazan etkinliklerinin sunuculuğunu Sedat Özdemir yapacak. Etkinlik kapsamında pek çok ünlü tasavvuf sanatkarı Sincanlılarla buluşacak. Ahmet Özhan'dan Bedirhan Gökçe'ye, Erkan Mutlu'dan Serdar Tuncer'e kadar pek çok tasavvuf ustası Sincan'da konser verecek. Bunun yanı sıra her gün iftardan yaklaşık kırk dakika sonra Hacivat-Karagöz'den meddaha, orta oyunundan tuluata kadar eski Ramazanların vazgeçilmezleri Sincanlılarla buluşacak. Ayrıca, "Medine Müdafaası: Çöl Kaplanı Fahrettin Paşa" tiyatro oyunu da Ramazan ayı boyunca Sincan'da sahnelenecek.

Ramazan etkinliklerinin ilk haftasında, 20 Temmuz Cuma günü Lale Meydanı'nda büyük bir direnişin öyküsü olan "Medine Müdafaası: Çöl Kaplanı Fahrettin Paşa" tiyatro oyunu sahnelenecek, 21 Temmuz Cumartesi günü Lale Meydanı'nda Erkan Mutlu, Yenikent Meydanı'nda Mesut Baran, Temelli Meydanı'nda Mustafa Özcan Güneşdoğdu konser verecek. Haftanın son günü ise 22 Temmuz Pazar günü Bedirhan Gökçe, şiirseverlere bir şiir ziyafeti verecek.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını niyaz ederim. Ramazan akşamları etkinliklerimizin de bu ayın ruhuna yakışır olmasını istedik. Ramazan ayının huzurunun kalplerimize yansımasını temenni ediyorum" dedi.

Tuna, tüm Türk halkının duaların geri çevrilmediği bu mübarek ayı sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü içerisinde geçirmesi dileğinde bulundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bedirhan Gökçe Ahmet Özhan Sincan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title