Haberler

Sincan'da Ticari Potansiyel Büyüyor

Nüfusu Yaklaşık 500 Bini Bulan Sincan'da, Eğitimden Alışveriş Sektörüne Kadar Birçok Alanda Yeni İşletmeler Kurulmaya Devam Ediyor.

Nüfusu yaklaşık 500 bini bulan Sincan'da, eğitimden alışveriş sektörüne kadar birçok alanda yeni işletmeler kurulmaya devam ediyor.

Sincan'da, ticari işletmelerin sayısı her geçen gün artıyor. Sincan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ilçede son 3 yıl içerisinde 11 dershane, 113 giyim mağazası, 24 süpermarket ve 624 bakkal hizmet vermeye başladı. Bunların arasında ülke çapında isim yapmış birçok firma, dershane ve süpermarketin şubeleri yer alıyor. Başkent'in en büyük özel hastanesi de, önümüzdeki günlerde yine ilçede de hizmet vermeye başlayacak. Sincan'ın devamlı iç ve dış göç aldığını vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Hasan

Altın, bunun ticari anlamda da bir cazibe merkezi haline gelmesinde büyük önem taşıdığını söyledi. Başkan Altın, ilçenin çok rağbet görmesinde başta orta gelir seviyesine sahip vatandaşların uygun fiyatlarla Sincan'da konut sahibi olabilmesinin yer aldığını ifade ederek, "Çarşı merkezinde yaptığımız düzenlemelerle, ticari kazanımlar başladı ve büyük bir hareketlilik yaşandı. Yapımı süren birçok alışveriş merkezi de verdiğimiz hizmetlerin getirilerinin en güzel örneklerinden biri" dedi.

Birçok ünlü firmanın, bu nüfus potansiyeline hizmet vermek için uygun yerler aradığına da dikkat çeken Altın'a göre, ilçenin en önemli belki de tek dezavantajı ise şehir merkezine uzaklığı.

(DUY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title