Haberler

Sincan'da Şiddetli Sağanak Yağış

Sincan'da Şiddetli Sağanak Yağış Nedeniyle Bodrum Katlardaki Bazı Ev ve İş Yerleri ile Atatürk Caddesi-polatlı Caddesi Köprülü Kavşağı Su Altında Kaldı

Sincan'da şiddetli sağanak yağış nedeniyle bodrum katlardaki bazı ev ve iş yerleri ile Atatürk Caddesi-Polatlı Caddesi köprülü kavşağı su altında kaldı.

Sincan'da, öğleden sonra başlayan sağanak yağış bazı yerlerde su baskınlarına yol açtı.

Atatürk Caddesi-Polatlı Caddesi köprülü kavşağı alt geçidi tamamen su altında kalırken, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Göktuğ Sokak'ta da bodrum katlardaki bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Göktuğ Sokak'ta pazar önündeki yolda oluşan su birikintisi nedeniyle bir ambulans arıza yaptı.

Ambulanstaki hasta yakındaki Lokman Hekim Hastanesine sedyeyle götürüldü. Ambulans ise götürdüğü hastanın yakınlarınca itilerek sudan çıkarıldı. Köprülü kavşaktaki su birikintisine giren bazı araçlar da arıza yaptı. Polisin geçişe kapattığı kavşakta biriken su Büyükşehir Belediyesine ait araçlarla çekildi.

Bu arada ev ve iş yerlerini su basan vatandaşlar belediyeye tepki gösterdi.

Yıllardır aynı sorunu yaşadıklarını anlatan vatandaşlar, Sincan Belediyesi'ne defalarca dilekçe vermelerine rağmen bir cevap alamadıklarını belirttiler.

(ERT-SEM) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title