Haberler

Sincan Belediyesi 2. Basın Mensupları Go-kart Turnuvası

Sincan Belediyesi Tarafından Düzenlenen 2. Basın Mensupları Go-kart Turnuvası, Büyük Heyecana Sahne Oldu.

Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Basın Mensupları Go-kart Turnuvası, büyük heyecana sahne oldu.

Sincan Harikalar Diyarı'nda bulunan go-kart pistinde düzenlenen turnuvaya basın mensupları büyük ilgi gösterdi. Habercilik anlamında birbirleriyle yarışan gazetecilerin pistteki mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne oldu. Neşeli anların ve ufak kazaların yaşandığı yarışı Zaman Gazetesi'nden Bülent Karadaş kazandı. Turnuvada ikinciliği SES TV'den Adem Yavuz, üçüncülüğü ise Sabah Gazetesi'nden Bülent Aydemir kazandı. İlk turnuvanın şampiyonu İHA'dan Mustafa Şankazan ise, turnuvada dördüncülükle yetindi.

Yarışmada derecelere giren basın mensuplarına plaketlerini Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın verdi. Daha sonra turnuvaya katılan basın mensupları, Hasan Altın ile yarış araçlarının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın, düzenledikleri organizasyonla yoğun bir iş ortamında çalışan basın mensuplarına kısa bir sürede olsa stres atma imkanı vermek istediklerini söyledi. Belediyeciliğin sadece fiziki anlamda değil, sosyal ve kültürel anlamda da yapılması gerektiğinin altını çizen Altın, ikincisini düzenledikleri turnuvayı geleneksel hale getirmek istediklerini ifade etti.

(EKO-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title