Haberler

Sınava Alınmayınca Ağlayan Gence Haluk Levent Yardım Elini Uzattı

ADANA'da dün yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) geç kalınca sınava alınmayan 19 yaşındaki Mehmet Kara'ya, Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent yardım elini uzattı.

ÖSYM'nin ilk kez uyguladığı kural gereği sınav için kapılar 09.45'te kapanırken, Adana'da Cebesoy Ortaokulu'na sınava girmek için gelen Mehmet Kara, kapıda kaldı. İçeri alınmayınca gözyaşlarına boğulan Mehmet Kara'ya Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent yardım elini uzattı. Levent'in bir arkadaşı, kafede garson olarak çalışan Mehmet Kara'nın bir yıllık eğitim ücretinin tamamını bugün öğle saatlerinde ödedi.

Mehmet Kara'ya telefonla ulaşan Haluk Levent, "Adanalı genç kardeşimin bir yıllık eğitim masrafını bir iş arkadaşımız karşıladı. Ücretin tamamı bugün itibarıyla ödendi. Kaybolan bir yılını geri getirmeyecek belki ama en azından eğitim masrafları karşılanmış oldu" dedi.

Haluk Levent'in kendisini aradığını belirten Mehmet Kara ise, "Bir yıllık eğitim ücretimi ödediler. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haluk Levent Mehmet Kara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title