Haberler

Sınav stresini yenmek için kullandığı ilaçlar gözlerinden etti

Güncelleme:

Antalya'da 17 yaşındaki genç kız sınav stresini yenmek için gittiği özel bir hastanede verilen ilaçlardan dolayı görme yetisini kaybetti.

Antalya'da yaşayan lise öğrencisi 17 yaşındaki Hikmet Mina Kara isimli genç kız sınav stresini yenmek için başvurduğu özel hastanede verilen ilaçlardan dolayı vücudunda ciddi yanıklar oluşarak, görme yetisini kaybettiği iddia edildi. Aldığı ilaçlardan dolayı fenalaşan genç kız Antalya Eğitim ve Araştırma hastanesinde yoğun bakıma alındı.

ANNE, KIZINI İLAÇLARIN OLUMSUZ ETKİLEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

İddiaya göre, Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Hikmet Mina Kara'ya, sınav stresini yenmek için başvurduğu özel hastanede ilaç verildi. İlacın yan etkisiyle vücudunda yaralar oluşan genç kız, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren genç kızın annesi Burcu Sargın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının sınavlara hazırlanırken heyecanlandığı için özel hastaneye başvurduklarını ve burada verilen ilacın kızını olumsuz etkilediğini öne sürdü.

Sınav stresini yenmek için kullandığı ilaçlar gözlerinden etti

MAMAYLA BESLENİYOR

Yoğun bakımda olmasına rağmen kızının yanından hiç ayrılmadığını belirten Sargın, "Kızımın vücudunun her yerinde tırnaklarının ucuna kadar yaralar çıktı. Yaralar yanığa çevirdi. İkinci derecede yanıklar oluştu. Dudağının içinde ve çevresinde de ciddi yanıklar var. Yaralar gözlerini de etkiledi, görme yetisini kaybetti. Bir haftadır mamayla besleniyor." diye konuştu.

''KIZIMIN ÜZERİNE KEZZAP DÖKÜLMÜŞ GİBİ ''

Hikmet Mina'nın karnesini alamadığını ifade eden Sargın, kızının yanında dik durmaya çalıştığını, ona bebek gibi baktığını anlattı.Üç çocuğu olduğunu belirten Sargın, "Altı yaşında çocuğum var, kokusunu özledim ama kızımı bırakıp eve gidemiyorum. Kızımın üzerine kezzap dökülmüş gibi. O da sağlıkçı olacaktı, hayalleri vardı. Sağlık Bakanlığına şikayette bulundum." ifadesini kullandı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Sağlık İl Müdürü Ünal Hülür ise şikayetin kendilerine ulaştığını belirterek, "Konuyla ilgili müdürlük olarak inceleme başlattık" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (30)

hasan hüseyin:

ülkede okuyanlar aç kalıyor, bu yüzden çocukları sınavdan sınava sokmak yerine bir zanaat öğrenmesine vesile olun. hiç bir yeteneği yoksa da müezzin, dergah hocası falan, bir şey yapın işte. . . aç kalmazlar.

17
10
yanıtYanıtla
BATIYAGOC:

tc dergahlar şeyhler müritler ülkesi değildir diycem ama sanırım oldu. . sizde haklısınız. . . yakında şeriat istersiniz. . . dünyanın en cahil ülkesi. .

yanıt2
yanıt1
BATIYAGOC:

tc dergahlar şeyhler müritler ülkesi değildir diycem ama sanırım oldu. . sizde haklısınız. . . yakında şeriat istersiniz. . . dünyanın en cahil ülkesi. .

yanıt0
yanıt1
Selçuk:

@BATIYAGOC - Şeriat Allah''ın koymuş olduğu kanunlardır. Sana göre dünyanın en cahil ülkesiyse defolup gidebilirsin zorla tutan yok seni

yanıt4
yanıt8
HALİL:

Batıyagoç yakında değil hemen şimdi istiyorum bu ülkede ne kadar pislik varsa sizin zihniyetin ürünü

yanıt3
yanıt4
vatandaş.:

Kurcala - Cahil Kesim - YouTube en büyük favorum. ne kadar düzenbaz ne kadar devlete soyan. ne kadar halka tepeden bakan varsa okumuş kesimdir. ne tam mesleğine öğrenebilmiş işini tam yapamaz. birde kendinden başkasına cahil zandeder.

yanıt0
yanıt0
X:

ALLAH''ıM ACİL ŞİFALAR VERSİN

12
2
yanıtYanıtla
Ali Dayı:

Allah bu yavrumuza Yardım etsin. Masumane bir stresten kurtulmak için çare aramış, Çok üzüntülü bir durum. Allah yar ve yardımcısı olsun

11
2
yanıtYanıtla
harun:

Boşa yapmışın kızım okusan da bu ülkede hiç bir işe yaramıyor. Sonu işsizlikle bitiyor. Ülkemizde her yer işsiz üniversiteli ile doldu. Binlerce atanamayan öğretmen . . . bir sürü işe yaramaz bölüm var. Yav 100 kişilik kadrosu var 1 milyon öğretmen yetiştiriyorsun. Yani pazarcısın 100 tane elma satacan 1 milyon elma yetiştiriyorsun ? ne kadar mantıklı ? Devletimiz bunu görmüyor mu acaba ?

9
2
yanıtYanıtla
Üzüldüm:

Kızcağız ne bilsin yazık. . .

yanıt2
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title