Haberler

Sinan Şamil Sam, Unvanını Korumak İçin Ringe Çıkıyor

Wbc Dünya Kıtalararası Ağır Siklet Şampiyonu Olan Sinan Şamil Sam (32), Bu Unvanını Korumak İçin 10 Kasım Cuma Gecesi Hamburg Kentinde Ringe Çıkacak.

WBC Dünya Kıtalararası Ağır Siklet Şampiyonu olan Sinan Şamil Sam (32), bu unvanını korumak için 10 Kasım Cuma gecesi Hamburg kentinde ringe çıkacak.

Hamburg'taki Alsterdorfer spor salonunda Avustralyalı rakibi Bob Mirovic'e (40) karşı mücadele edecek olan Sinan, bu karşılaşmayı kazanacağına inandığını söyledi.

Sinan'ın menajeri Ahmet Öner de, Sinan'ın dünya dördüncüsü olduğunu belirterek, ''Bu karşılaşmayı da kazanarak 2007 yılında Dünya Şampiyonluğu için yeniden dövüşeceğini düşünüyorum. Gelecek günlerde de Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkacağını tahmin ediyorum'' dedi.

Sinan Şamil Sam ise Türkiye'deki tutumu eleştirerek, ''Buraya kadar geldim. Bundan sonra da pes etmeyeceğim. Türkiye'ye karşı sitem doluyum. Üvey evlat muamelesi yapılıyor'' şeklinde konuştu.

Sam ayrıca, boks kariyerini sona erdirdikten sonra yarış atları yetiştireceğini, Ankara'da 13 yarış atına sahip olduğunu ifade etti.

Türk boksörler Alpaslan Aküzüm, Mahir Oral, Adnan Serin, Ahmet Büyükbudak, Yavuz Keleş, Derya Torun, Mustafa Karagöllü ve Aydın Selçuk da bu boks gecesinde ringe çıkacaklar.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title