Haberler

    Sinan Gümüş'ten İlginç Karar!

    23 yaşındeki oyuncusunu elden çıkarıp Volkan Şen'i kadrosuna katmak isteyen G.Saray'da Sinan'ın İtalyan taliplerine karşın Benfica ısrarı transfer sürecini tıkadıİtalyan takımlarının gündemine giren Sinan Gümüş için Sampdoria 4.5 milyon Euro, Fiorentina 5 milyon Euro ödemeye hazır.

    23 yaşındeki oyuncusunu elden çıkarıp Volkan Şen'i kadrosuna katmak isteyen G.Saray'da Sinan'ın İtalyan taliplerine karşın Benfica ısrarı transfer sürecini tıkadı

    İtalyan takımlarının gündemine giren Sinan Gümüş için Sampdoria 4.5 milyon Euro, Fiorentina 5 milyon Euro ödemeye hazır.

    İki kulüp de sarı-kırmızılıların kapısını çaldı ve tekliflerini iletti.

    Sinan ise Benfica ile prensip anlaşmasına vardı ve Portekiz ekibine gitmek istediğini Galatasaray yönetimine bildirdi. Ancak Benfica'nın gurbetçi oyuncu için yaptığı son teklif 3.5 milyon Euro'da kaldı.

    Sinan Gümüş'ün İtalya'da oynamaya soğuk baktığı öğrenilirken, kariyeri için Benfica'ya gitmeyi daha doğru olarak gördüğünü söylediği öğrenildi.

    (Sabah)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Sinan Gümüş Volkan Şen Benfica Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title