Haberler

    Sinan Gümüş Resti Çekti!

    Galatasaray'da son haftaların formda ismi Sinan Gümüş'ün ayrılık kararı alması şok etkisi yarattı.

    Galatasaray Yönetimi ise alttan almadı, kendisi için 5 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirledi.

    Takımda yedek kaldığı dönemde morali bozulan ve teknik direktör Tudor'un kendisini düşünmediğine inanan Sinan, bu sırada kafasına ayrığı yerleştirdi. Ancak Hırvat teknik adam, futbolcunun rahatsızlığını hissedip, ona şans vermeye başladı. Sinan Gümüş de üst üste şans bulduğu maçlarda üç gol, bir asist yaparak kalitesini ortaya koydu.

    'Sorun para değil'

    Sportif direktör Cenk Ergün'ün, Sinan'ın menajeri Ersin Akan'la yaptığı görüşmede, "Sinan'ın kalmasını istiyoruz. Tudor ilk zamanlar şans vermiyordu ama şimdi oynuyor. Hoca da kalmasını arzu ediyor" dediği ve ücretinde iyileştirme yapılabileceğini de söylediği öğrenildi.

    Ancak Akan'ın, "Sorun Sinan'ın mukavelesine iyileştirme yapıp yapmamanız değil. Sinan, Avrupa'da top koşturmak istiyor. Portekiz ve İtalya'dan ilgilenen kulüpler var" yanıtını verdiği belirlendi.

    'Ekici'yi almadık'

    Ergün'ün bunun üzerine, "Sinan gitmek istiyorsa kendi bilir. Bizim de şartlarımız belli. 5 milyon euroluk teklif getirin, biz de kabul edelim. Sinan için biz Mehmet Ekici'yi almadık" restini çektiği belirlendi. Galatasaray'da böylece yaşanan Sinan Gümüş krizinde karşılıklı restler çekilmiş oldu.

    Transfer çalışmaları içerisinde bulunan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Sinan'ın ayrılması durumunda yeni bir ofansif futbolcu arayışına başlayacak.

    (Skorer)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Sinan Gümüş Cenk Ergün Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title