Haberler

Şimşekler Hala Çakıyor!

Modellikle Başlayan Kariyerlerine Oyuncu Olarak Devam Eden Sedef Avcı -Kıvanç Kasabalı Çifti, 7 Yıllık Beraberlikleri Boyunca Aşklarını Hep Taze Tutmuş: İlk Bakışmamızda Çakan Şimşekler Hâlâ Çakmaya Devam Ediyor...

MODELLİKLE BAŞLAYAN KARİYERLERİNE OYUNCU OLARAK DEVAM EDEN SEDEF AVCI-KIVANÇ KASABALI ÇİFTİ, 7 YILLIK BERABERLİKLERİ BOYUNCA AŞKLARINI HEP TAZE TUTMUŞ: İLK BAKIŞMAMIZDA ÇAKAN ŞİMŞEKLER HÂLÂ ÇAKMAYA DEVAM EDİYOR...

'Yaprak Dökümü'nün 'Cem'i Kıvanç Kasabalı ile geçtiğimiz sezon ilgiyle izlenen 'Menekşe ile Halil' dizisinin 'Menekşe'si Sedef Avcı, 'ilk görüşte aşk'la başlayan evliliklerinin üçüncü yılını doldurdu.

2001 yılında katıldıkları 'Miss Turkey Yarışması'nda tesadüfen tanışan ikili; 'Sabahlara kadar süren çekimlerdeki hızlı tempoya rağmen birbirimize zaman ayırmak için elimizden geleni yapıyoruz' dedi. Marie Claire dergisinin eylül sayısına birlikte röportaj veren genç çift; 'Aşkımız yedi yaşında ama bizim için hâlâ çok taze' diyerek, haklarında merak edilenleri anlattı.

* Nasıl tanıştınız?

Sedef Avcı: 2001'de katıldığım Miss Turkey Yarışması'nda tanıştık. Aynı ajanstaydık ama hiç karşı karşıya gelmemiştik. Yarışmayı Gaye Sökmen düzenliyordu. Bu yüzden bize eşlik eden kavalyeler de ajansındandı. Kıvanç da onlardan biriydi. Tanıştığımızda şimşekler çaktı.

* Yarışmadan sonra ilk adımı kim attı?

S.A.: Kıvanç attı. Bana Gaye Sökmen aracılığıyla ulaştı. Beraber yemeğe çıktık ama sonra ben 'Miss Universe Yarışması'na katılmak üzere yurtdışına çıktım. Oysa Kıvanç bana sürpriz yaparak Miami'ye kadar geldi.

Yarışma Porto Riko'daydı ve yirmi gün orada kalacaktık. Dönüşte ise aktarmalı olarak Miami'den uçacaktık. Kıvanç beni karşılamak üzere Miami'deydi! Birlikte Türkiye'ye döndük. Kabul edersiniz ki, böyle bir durum karşısında büyülenmemek elde değil. Ben de etkilendim. O gün anladım ki, biz ayrılamayız. İlk tanıştığımız zaman çakan şimşekler hâlâ çakıyor...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title