Haberler

Simitçilikten doçentliğe uzanan Akdağ kitaplarını imzaladı

Simit satarak okuyan ve lise arkadaşlarına dersler vererek onlarında üniversiteyi kazanması sağlayan Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Menderes Akdağ bu yıl ikincisi düzenlenen kitap fuarında okuyucuları ile buluştu.

Simit satarak okuyan ve lise arkadaşlarına dersler vererek onlarında üniversiteyi kazanması sağlayan Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Menderes Akdağ bu yıl ikincisi düzenlenen kitap fuarında okuyucuları ile buluştu.

Akdağ'ın kitap imza gününe arkadaşları ve kitapseverler katıldı. 26 yıl önce beraber simit sattığı arkadaşı İnanç Ünal Akdağ'ın 1992'de yazdığı kitabı göstermesi ile Akdağ, duygu dolu anlar yaşadı. Akdağ'ın liseden öğretmeni ve pek çok eğitimcinin imza gününe katıldığı görüldü. Eski bakanlardan Yüksel Yalova'da imza gününe telekonferans yöntemiyle katılarak, kendisine başarılar diledi. Akdağ, Yalova'ya 4 adet kitabını imzaladı. Akdağ'ın doçentlik için başvuruda bulunduğu ve yakında doçent olacağı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adnan Menderes Üniversitesi Menderes Akdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title