Haberler

    Simeone'den Takımına Övgü

    Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, takımının Real Betis'i 5-0 mağlup ettiği maçın ardından oyuncularını göklerini çıkardı.

    Başkent ekibi, dün oynanan karşılaşmada David Villa'nın iki; Oliver Torres, Diego Costa ve Gabi'nin birer golleriyle Real Betis'i 5-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın hakkında açıklamalarda bulunan Simeone ise takımının sergilediği oyundan memnun olduğunu belirtti.

    Arjantinli teknik adam, kulübün resmi sitesine verdiği demeçlerde "Oyuncularımın olumlu yaklaşımları bizi rekabetçi bir takım yapıyor. Ayrıca oyuncu grubum, hocalarının galibiyet için takıma ne gerekliyse o yönde bir çözüm bulmaya çalıştığını biliyor. Böyle oyuncularla çalışınca da sahaya sürmek için hangi oyuncuyu seçeceğine karar vermek çok daha kolay oluyor." sözlerini kullandı ve futbolcularının anlayışını övdü.

    Galibiyet hakkında da konuşan Simeone, "Maça son derece iyi başladık ama erken bulduğumuz gol bizim sahadaki yoğunluğumuzu olumsuz anlamda az da olsa etkiledi. Betis herhangi bir tehlike üretemese bile 30'uncu dakikaya kadar oyunun kontrolünü elimize geçirme konusunda zorlandık. 35'ten sonra ise istediklerimizi sahaya sergilemeyi başardık ve muhteşem bir performansla iyi bir galibiyet aldık." dedi.

    Atletico Madrid, 10 haftası geride kalan La Liga'da topladığı 27 puanla ikinci sırada bulunuyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid David Villa Real Betis La Liga Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title