Haberler

    Stoke City, Galatasaray'ın Tüm Planlarını Bozdu: 2,5 Milyon Euro Verin

    Güncelleme:

    Galatasaray, Ndiaye'yi ikna edip makul bir ücret karşılığında oynatmak isterken, İngiliz kulübü de Galatasaray'dan para isteyince planlar bozuldu. Stoke City, 16 milyon euroya transfer ettiği oyuncu için 2.5 milyon euro kiralama bedeli talep etti.

    Galatasaray'da, Badou Ndiaye'nin transferinde sürpriz bir engel daha çıktı, Cim-Bom hiç ummadığı bir sorunla daha karşı karşıya kaldı.

    Sarı-kırmızılılar, Badou Ndiaye'nin kiralanması konusunda Championship'e düşen Stoke City ile anlaşmış ama Senegalli futbolcunun istediği 3,5 milyon euro sorun yaratmıştı. Aradan geçen zaman bambaşka bir tablo ortaya çıkardı. Bugün itibariyle Ndiaye ile parasal konularda anlaşma sağlandı ama bu kez İngiliz kulübü sorun çıkardı.

    STOKE CİTY 2,5 MİLYON EURO KİRALAMA BEDELİ TALEP ETTİ

    Stoke City'nin yetkilileri daha önce Galatasaray'ın 3,5 milyon euroluk ücretini karşılaması durumunda kiralanmasına sıcak baktığı Ndiaye için herhangi bir kiralama bedeli istemeyeceğini bildirmişti. Ancak kulüple kurulan son temasta Stoke City 2,5 milyon euro kiralama bedeli talep etti.

    Stoke City, Galatasaray'ın Tüm Planlarını Bozdu

    İNGİLİZ EKİBİ GERİ ADIM ATMAZSA TRANSFERDEN VAZGEÇİLECEK

    Son maçta kadroya bile alınmayan 27 yaşındaki futbolcu için istenen rakam şaşkınlık yarattı. Geçen sezon devre arasında 16 milyon euroya transfer ettikleri Ndiaye'den zarar etmek istemeyen Stoke City'nin uzlaşmaz bir tavır takınması, Cim-Bom'un frene basmasına neden oldu. Galatasaray, İngiliz ekibinin geri adım atmaması halinde Ndiaye'den vazgeçecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Badou Ndiaye Galatasaray Stoke City Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (2)

    aslan:

    şundan başka adam mı kalmadı

    9
    5
    yanıtYanıtla
    scout:

    kesinlikle alınmalı, denayer ve ndiaye gelmeli. para sıkıntısı çözülürse bir de forvet alınmalı

    11
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title