Haberler

Şimdi Bu Şarkı Moda

Şimdi Herkes Bu Şarkıyı Dinliyor. Video Klibi İzlenme Rekorları Kırıyor. İşte O Şarkı; 4 Mınutes To Save The World... (Dünyayı Kurtarmak İçin Son 4 Dakika)...

ŞİMDİ HERKES BU ŞARKIYI DİNLİYOR. VİDEO KLİBİ İZLENME REKORLARI KIRIYOR. İŞTE O ŞARKI; 4 MINUTES TO SAVE THE WORLD... (DÜNYAYI KURTARMAK İÇİN SON 4 DAKİKA)...

Pop'un divası Madonna, Justin Timberlake'le beraber seslendirdiği yeni single'ı 'four mınutes' geçen cuma piyasaya verildi.

Madonna'nın 50 yaşına rağmen yüksek topuklarıyla gösterdiği dans performansı ve seksi striptiz şovu ile hala bir numara olduğunu kanıtladı.

Popun aristokrasisinin en üst sırasında yer alan Madonna, 16 Nisan'da çıkacak olan son albümü 'Hard Candy'nin ilk single '4 minutes'i piyasaya sürdü.

Justin Timberlake ile birlikte seslendirdiği bu şarkının klibinde Madonna, dans ediyor, soyunuyor, şarkı söylüyor, kısacası hiperaktivitesinin en üst boyutunu bizlerle paylaşıyor.

49 yaşındaki sanatçı gösterdiği performansla, ben daha çok uzun süre buradayım der gibi.

'I'm outta time, I've only got 4 minutes, Four, four minutes'; sözleri ile başlayan bu şarkı, Nuh Peygamberin dünyadaki cinsleri bir araya toplayıp kurtarması işleminin toplam dört dakikaya sığdığı kadim bilgisine gönderme yapıyor.

Daha önce 'Like a prayer' da olduğu gibi bu dinsel göndermede tartışmalara yol açacak mı acaba?

Sitende Paylaş :

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title