Haberler

Simav Polisinden Ramazan Kumarbazlarına Gözdağı

Kütahya'nın Simav Emniyet Müdürü Nadi Ünver, Ramazan Ayında Tombala Başta Olmak Üzere Kumar Oynayanların ve Oynatanların Üzerine Şiddetle Gideceklerini Açıkladı.

Kütahya'nın Simav Emniyet Müdürü Nadi Ünver, Ramazan ayında tombala başta olmak üzere kumar oynayanların ve oynatanların üzerine şiddetle gideceklerini açıkladı.

Dernek, lokal ve kahvehanelerde tombala başta olmak üzere kumar oynayanlara göz açtırmayacaklarını ifade eden Simav Emniyet Müdürü Nadi Ünver, "Para karşılığı oynanan kumar, toplumsal bir suçtur. Polisin asıl görevi önleyici görevdir. Yuvalar yıkılmadan, ocaklar sönmeden tedbir almalıyız. Simav Emniyet Müdürlüğü olarak kumar oynanmasına asla izin vermeyeceğiz. Polisimiz, kumar oynayan ve oynatanlara karşı çok hassas. Vatandaşlardan ve müessese sahiplerinden aynı hassasiyeti bekliyoruz. Kumar oynayan ve oynatanlara göz açtırmayacağız. Bu konuda vatandaşların 155 polis imdat servisine ihbarlarını bekliyoruz" dedi.

(MY-EFE-MŞ)

15.09.2007 12:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title