Haberler

Simav'daki 656 Konutun İnşası Hemen Başlayacak

Hüseyin Tanrıverdi, Simav'da, 656 konutun inşasının hemen başlaması ve depremzedelerin bir an önce meskenlerine sahip olmasının önemli olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, 19 Mayıs'ta 5, 9 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Simav'da, 656 konutun inşasının hemen başlaması ve depremzedelerin bir an önce meskenlerine sahip olmasının önemli olduğunu söyledi.

Simav'da yaklaşık 10 bin depremzedenin kaldığı çadır kenti ziyaret ederek

"geçmiş olsun" dileklerini ileten Tanrıverdi, deprem olur olmaz hemen hükümetin harekete geçtiğini, acil yardım ekipleriyle diğer kurum ve kuruluşlara ait birimlerin kısa sürede bölgeye ulaştırıldığını bildirdi.

Tanrıverdi, sosyal devlet olarak vatandaşların elinden tuttuklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Devletin dost elini, şefkat elini milletimizle buluşturan bütün yetkililere, kurum yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada 656 konutun inşasının hemen başlıyor olması ve buradaki insanlarımızın bir an önce meskenlerine sahip olması önemlidir. Koordinasyon merkezimiz ciddi bir şekilde olayı koordine etmiştir. Vatandaşlarımız aç ve açıkta, sefil bir durumda değildir. Önceki dönemlerde yaşadığımız sorunları şimdi yaşamıyoruz. Çadırlarımız pırıl pırıl, imkanlarımız iyi. Dolayısıyla buradaki yaraların tamamen sarılması noktasında devletimiz, hükümetimiz üzerine düşen görevi yapacaktır. Milletimiz müsterih olsun. " - KÜTAHYA

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title