Haberler

Simav'da Otomobil ve Modifiye Etkinliği

Kütahya’nın Simav ilçesi fuar alanında modifiyeli ve spor otomobiller, 20-21 Mayıs’da 2 gün sürecek etkinlikte bir araya geliyor.

Kütahya'nın Simav ilçesi fuar alanında modifiyeli ve spor otomobiller, 20-21 Mayıs'da 2 gün sürecek etkinlikte bir araya geliyor. Efsane organizasyon ve Simav Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen modifiye otomobil etkinliğinde, 25 ilden gelecek özel tasarımlı otomobiller sergilenecek.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, 5'inci Modifiye otomobil etkinliklerinin bu yıl Simav'dan başlayacağını belirtti. Özkan, " Simav fuar alanında yapılacak modifiye otomobil etkinliğinin halkımız tarafından ilgiyle izleneceği ve çok sayıda vatandaşımızın katılacağını ümit ediyorum. Modifiye otomobil etkinliğinde, 6 kategoride desibel, 2 kategoride basıklık, güzellik ve ticari yarışmaları yapılacak" dedi

Modifiye otomobil etkinliğinin organize görevlisi Hakan Gedik, Simav'da düzenlenecek etkinliğe katkılarından dolayı Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'a teşekkür ettiklerini belirtti.

Simav'da ilk kez düzenlenecek modifiyeli otomobil etkinliğinde toplam 10 yarışma yapılacağı belirtilirken, özellikle spor otomobil tutkunu Simavlı gençler, bu etkinliği sabırsızlıkla beklediklerini ifade ediyor. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Özkan Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title