Haberler

Simav'da Motosikletlere Sıkı Denetim

Kütahya'nın Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Yapılan Denetlemelerde Plakası, Ruhsatı ve Ehliyeti Bulunmayan Motosiklet Sürücülerine Ceza Kesiliyor.

Kütahya'nın Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetlemelerde plakası, ruhsatı ve ehliyeti bulunmayan motosiklet sürücülerine ceza kesiliyor.

Son günlerde sayıları çoğalan motosikletlerle ilgili denetimleri artırdıklarını belirten Simav Emniyet Müdür Vekili Levent Kanal, denetimlerde motosikletin plakası, ruhsatı, sürücünün ehliyeti ve kaskının olup olmadığını bakıldığını ifade etti. Evrakları eksik olan sürücülere ceza kesilip tutanakla Simav Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildiğini anlatan Kanal, "Vatandaşlarımızın emniyeti için kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Son iki ay içerisinde sıklaştırdıkları denetimlerde 64 motosikletin trafikten men edilerek sürücülerine 15 bin 248 YTL para cezası kesildiğini belirten Simav İlçe Emniyet Müdür vekili Levent Kanal, "İlçede hiçbir konuda kanunsuzluğa izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

(MY-EFE-MŞ)

04.08.2007 14:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title