Haberler

Silvan Kaymakamı Çelik Şehit Aileleriyle Bayramlaştı

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, şehit aileleri ve Mehmetçikle bayramlaştı.

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, şehit aileleri ve Mehmetçikle bayramlaştı.

Kaymakam Çelik, Silvan 4. Jandarma Komando Alay Komutanı Albay Orhan Kılıç ile Çatakköprü Köyü Jandarma Karakol Komutanlığında vatani görevini yapan askerlerin bayramını kutladı.

Daha sonra terör örgütü PKK mensuplarının yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 13 yaşındaki Fırat Simpil, şehit güvenlik korucusu Abdulkadir Bekler ve Samsun'un Kavak ilçesinde askeri aracın kaza yapması sonucu şehit düşen Sabır Binen'in ailelerini ziyaret etti.

Şehit ailelerinin bayramını kutlayan Çelik, ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, ailelerinden kilometrelerce uzakta vatani görevlerini yapan askerler ve şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Çelik, şunları kaydetti:

"Silvan ilçe merkezimizde PKK'lı teröristlerin 30 Ağustos 2015'te tuzakladığı patlayıcı infilak ettirerek hayattan kopardığı Simpil'in ailesini, ilçe merkezimizin kırsal mahallesi olan Çardak'da PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen güvenlik korucusu Abdulkadir Bekler'in köy evine giderek şehit ailemizin aile bireyleri, akrabaları, köy halkı ve Samsun'un Kavak ilçesinde askeri aracın kaza yapması sonucu şehit düşen Sabır Binen'in ailelerini ziyaret ederek acılarına ortak olup bayramlaştık. Bu vesile ile şehitlerimize Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Adem Çelik Silvan Samsun PKK Politika Güncel Haberler

title