Haberler

Silvan'daki Olaylar Batmanda Endişeyle Takip Ediliyor

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde yaşanan olaylar, Batmanda tedirginliğe neden oldu.

Batmanda Silvan Gerginliği

Batmana sınır olan Silvan ilçesinde yaşanan olaylar, Batmanda da tedirginlikle takip ediliyor.

Son bir haftadır sokağa çıkma yasakları, ilçe merkezinde çatışmalar ve devam eden olaylar nedeniyle ölümler yaşanırken, çok sayıda ev ve işyeri tahrip oldu ve yüzlerce araç da hurdaya döndü.

Batmanda ikamet eden Silvan'lı yurttaşlar da, devam eden olaylardan kaygı duyarak yaşanan gelişmeleri an be an takip ediyorlar.

HDP'li BAŞARAN: SİLVAN ENKAZA DÖNDÜ

HDP ve DBP heyeti ile birlikte giriş ve çıkış yasağı olan Silvan ilçesine giden HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, yaşanan olayları kendi sosyal paylaşım hesaplarıyla dünyaya duyurdu.

Yaşanan can kayıplarından, tahrip olmuş araçlar, enkaza dönen ev ve işyerlerinden söz eden Başaran "İlçede devam eden olaylarda halk büyük zarar gördü. İnsanlar halen tedirgin ve çatışma olmamasına rağmen panzerler sağa-sola ateş ediyor. İlçede elektrik kısmen yok, internet ve cep telefonları çalışmıyor" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ayşe Acar Başaran Silvan Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

seref kaç para:

sağa sola ne diye ateş etsinler. . canlı kalkan oluyorsunuz mehmetçiklerimizi şehit ediyorsunuz ama bir mehmetçik bunalıma girebilir ve sizi tarayıp geçebilir. . o zaman işte ilahi adalet derim. . seref bazı yerlerde para ile satılıyor. kaç paraysa söyleyin size de alalım

1
1
yanıtYanıtla
dogan:

Pkk kollar,savunur,saklatsaniz,yidirip icirip beslersen insallah daha kotusu olur.kokunuz kurur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title