Haberler

Silvan'da '23 Nisan Koşusu' Yapıldı

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' Nedeniyle Koşu Düzenlendi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nedeniyle koşu düzenlendi.

Silvan Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Koşusu'na 120 öğrenci katıldı. Silvan Çardak Grup Köy yolunda yapılan koşu bin 500 metre kız-erkek ve bin 200 metre kız-erkek olmak üzere iki ayrı kategoride yapıldı. Bin 200 metre kızlarda Kepolu İlköğretim Okulu'ndan Fatma Mağaç birinci, Malabadi İlköğretim Okulu'ndan Şinda Deryal ikinci, Beypınar Köy İlköğretim Okulu'ndan ise Merdihan Buğdaycı üçüncü oldu. Bin 200 metre erkeklerde ise Beypınar Köy İlköğretim Okulu'ndan Hakan Bağıtlayan birinci, Vatan İlköğretim Okulu'ndan Mehmet Gökçığrı ikinci, Malabadi İlköğretim Okulu'ndan Hasan Yetişir ise üçüncü oldu.

Bin 500 metre kızlar kategorisinde Beypınar Köy İlköğretim Okulu'ndan Rüken Gazanfer birinci, Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'ndan Naciye Gezici ikinci, Malabadi İlköğretim Okulu'ndan ise Nergiz Yetişecek üçüncü olurken, bin 500 metre erkeklerde ise Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'ndan Erkan Altay birinci, Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu'ndan Ümit Tangüner ikinci, Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan ise Mehmet Şah Şahin üçüncü oldu.

(İHY-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title