Haberler

Silopili Selzedelere Kira Yardımı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Yaşanan Sel Afetinin Ardından Yaralar Sarılmaya Devam Ediyor. Kaymakamlık, Sel Nedeniyle Evleri Tamamen Kullanılamaz Hale Gelen Vatandaşlara Kira Yardımında Bulundu.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde yaşanan sel afetinin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Kaymakamlık, sel nedeniyle evleri tamamen kullanılamaz hale gelen vatandaşlara kira yardımında bulundu.

Selden büyük yaralar alan 10 vatandaş, evlerinin kira ücreti olan 500 YTL'yi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel sekreteri Mesut Ökten'den aldı. Selden büyük oranda etkilenen ve evi tamamen kullanılmaz hale gelen Ramazan Ataman adlı vatandaş, "Evlerimiz kullanılmaz halde. Mecburen başka yerlere taşınmak zorunda kaldık. Bütün düzenimiz alt üst oldu. İş bulamadığımız için kira vermekte oldukça zorlanıyorduk; ancak sayın kaymakamımız bizlere destek olup her ay kiralarımızı vermeye devam ediyor. Kaymakamımıza ve yardımlarını esirgemeyen bütün kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kira ücretlerini vakıf genel sekreterinin elinden alan selzedelerin mutluluğu gözlerinden okundu.

(MD-EST-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title