Haberler

Silopi Şehidi Polis Memuru Kayaoğlu'nun Evinde Büyük Acı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde polis zırhlı aracına PKK'lı teröristlerin düzenlendiği saldırıda şehit olan 4 polis memurundan 29 yaşındaki Resul Kayaoğlu'nun Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'ne bağlı Köse Köyü'ndeki baba evine ateş düştü.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde polis zırhlı aracına PKK'lı teröristlerin düzenlendiği saldırıda şehit olan 4 polis memurundan 29 yaşındaki Resul Kayaoğlu'nun Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'ne bağlı Köse Köyü'ndeki baba evine ateş düştü. Acı haberi alınca gözyaşlarına boğulan baba Ali Kayaoğlu, şehit oğlu ile dün akşam telefonla görüştüğünü belirterek, "Oğlum dikkatli ol, pusuya düşmeyesiniz. Ortam kötü dedim" dedi. Şehit Kayaloğlu'nun Malatya'ya tayini çıktığı ve tayininden sonra düğün yapacağı belirtildi.

Silopi'de zırhlı polis aracına PKK'lıların düzenlediği saldırıda şehit olan 4 özel harekat polisinden Resul Kayaoğlu'nun memleketi Elazığ'ın Karakoçan İlçesi Köse Köyü'ndeki baba evinde büyük üzüntü yaşanıyor. Elazığ Emniyet Müdür Vekili Mustafa Avcı, köye sağlık ekipleriyle giderek şehit Kayaoğlu'nun babası Ali Kayaoğlu'na acı haberi verince, baba gözyaşlarına tutamadı. Fenalaşan Ali Kayaoğlu'nu 112 acil servis ekipleri müdahale etti.

Büyük üzüntü yaşayan şehit babası Kayaoğlu, oğlu ile en son dün akşam saatlerinde telefonla görüştüğünü ve dikkatli olmasını istediğini belirterek, "Dün akşam telefonla görüştüm. Oğlum dikkatli ol, pusuya düşmeyesiniz. Ortam kötü dedim" diye konuştu. 5 yaşındayken annesi Pamuk Kayaoğlu'nu kaybeden şehit Resul Kayaoğlu'nun babasının ikinci kez evlilik yaptığını ve 3'ü üvey toplam 7 kardeş oldukları belirtildi.

MALATYA'YA TAYİNİ ÇIKTI

Şehit Resul Kayaoğlu'nun Siirt Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaptığı ve olaylar nedeniyle Silopi'ye geçici görevle gittiği belirtildi. Malatya'ya tayini çıkan Kayaoğlu'nun Silopi'deki görevinin ardından Malatya'ya gitme hazırlıkları yaptığı ve gideceği Malatya'da da düğün yapmak için hazırlıklar yaptığı ifade edildi.

Şehit Kayaoğlu, yarın düzenlenecek törenin ardından Köse Köyü'nde toprağa verilecek. - Elazıg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malatya Şırnak Elazığ Silopi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title