Haberler

Silopi Müftülüğü'nden Yeşillendirme Çalışması

Şırnak'ın Silopi İlçe Müftülüğü 'Mevlid Kandili' ve 'Ormancılık Haftası' Dolayısı ile Mezarlıklara ve Camilere Çam Fidanı Dağıttı.

Şırnak'ın Silopi İlçe Müftülüğü 'Mevlid Kandili' ve 'Ormancılık Haftası' dolayısı ile mezarlıklara ve camilere çam fidanı dağıttı.

Mardin'den getirilen bin 500 çam fidanının 600'ü camilere 400'ü mezarlıklara verilirken geri kalan 500 çam fidanı ise okul bahçelerinde kullanılmak üzere İlçe Tarım Müdürlüğü'ne teslim edildi. Silopi Müftüsü M. Nurullah Aktaş, Mevlid Kandili ve Orman Haftası dolayısı ile Mardin'den yaklaşık olarak bin 500 adet çam fidanını getirdiklerini söyledi. Çam fidanlarını camilere ve mezarlıklara dikeceklerini belirten Müftü Aktaş, ayrıca getirilen fidanların bir kısmını okullara vermek üzere İlçe Tarım Müdürlüğü'ne teslim ettiklerini söyledi. İslam dininin yeşilliğe büyük önem verdiğini belirten Müftü Aktaş herkesi fidan dikmeye davet etti.

(MD-AŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title