Haberler

Silopi'de Vergi Haftası Etkinlikleri

Vergi Haftası dolayısıyla Şırnak'ın Silopi İlçe Vergi Dairesi çalışanları, kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret etti.

Vergi Haftası dolayısıyla Şırnak'ın Silopi İlçe Vergi Dairesi çalışanları, kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret etti.

Silopi Vergi Dairesi Müdürü Hakan Albaklı ve çalışanları 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Silopi Kaymakamı ve Silopi Belediye Başkanını ziyaret etti. Kaymakamlık makamında ziyareti kabul eden Kaymakam Suat Demirci, Silopi Vergi Dairesi Müdürü Hakan Albaklı ve kurumda çalışanların Vergi Haftası'nı kutladı. Albaklı, 15 kişilik genç kadrolarının olduğunu belirterek, Ocak ayından bu yana büyük performans sarf ettiklerini söyledi. Albaklı, "Vatandaşın ve devletin haklarından taviz vermiyoruz. Elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Büyüklerimiz ve sizinde bu konuda desteğiniz var. Teşekkür ediyorum" dedi. Albaklı, Kaymakam Demirci'ye çiçek ve plaket verdi.

Daha sonra Vergi Dairesi çalışanları, Silopi Belediye Başkanı Hüsnü Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Kutlama programı hakkında Belediye Başkanı Yıldırım'a bilgi veren Vergi Dairesi Müdürü Hakan Albaklı, ziyaretin amacının görüş ve fikir almak olduğunu belirtti. Albaklı, "Sorunların giderilmesi, eksikliklerimizin tamamlanması için görüşlerinizi alıyoruz. Belediye başkanlarımız verginin önemini daha iyi biliyor. Yatırımların bütçesi büyük ölçüde vergilerle oluşturuluyor. Vatandaşın gönüllü olarak vergisini ödemesi için çalışıyoruz. Kurum olarak güven vermek için çaba harcıyoruz. Bu konuda tekrar desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Afiş asılması konusunda belediyenin kendilerine yardımcı olduğunu kaydeden Albaklı, Yıldırım'a teşekkür etti. Vergi Dairesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden Yıldırım da, belediye hoparlörlerinden anonslarla katkı sunabileceklerini söyledi. Ziyaretin sonunda Vergi Dairesi çalışanları tarafından Yılmaz'a plaket verildi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yıldırım Suat Demirci Şırnak Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title