Haberler

Silopi'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Silopi İlçesinde Yakalanan Canlı Bombalardan Sonra Bugün Yoğun Güvenlik Önlemi Artırıldı. Yeni Canlı Bombaların Peşine Düşen Güvenlik Güçleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Sırasında Güvenlik Önlemini Artırdı. Cumhuriyet Meydanı'nda Yeni Canlı Bomba İhtimaline Havadan ve Belli Noktalarda Güvenlik Bölgeleri Oluşturuldu. Emniyet Müdürlüğü ve Öğretmenler Evi'nin Çatısına Keskin Nişancılar ...

Silopi ilçesinde yakalanan canlı bombalardan sonra bugün yoğun güvenlik önlemi artırıldı. Yeni canlı bombaların peşine düşen güvenlik güçleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında güvenlik önlemini artırdı. Cumhuriyet Meydanı'nda yeni canlı bomba ihtimaline havadan ve belli noktalarda güvenlik bölgeleri oluşturuldu. Emniyet Müdürlüğü ve Öğretmenler Evi'nin çatısına keskin nişancılar yerleştirildi.

Tören Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunulması ile başladı sonra İstiklal Marşı okundu. Silopi Kaymakamı Aydın Abak'ın yaptığı konuşmanın ardından okullar arasında halk oyunları gösterisi oldu. Minik öğrencilerin ardından tören geçit törenleri ile sona erdi.

Törene Silopi Kaymakamı Aydın Abak, 23'ncü Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Fadıl Köse, Belediye Başkan Muhsun Kunur, Silopi Cumhuriyet Başsavcısı Attila Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kapaklıkaya ve siyasi partilerin il ve merkez ilçe başkanları, sivil toplum örgütü ve çeşitli dernek temsilcileri ile binlerce kişi katıldı.

(ZKG-FA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title