Haberler

Sılk & Cashmere'den Bodrum'da Bir İlk: "Cashmere Lounge"

Dünya Çapında 50' Ye Yakın Satış Noktası ile Her Geçen Gün Büyüyen Silk&cashmere, Mağazacılık Anlayışını Yeniden Yorumlayarak, Müşterilerin Alışveriş Keyfi ile Dünya Mutfağı Lezzetlerini Bir Arada Bulabilecekleri 'Cashmere Lounge'ı Hizmete Sundu..

Dünya çapında 50' ye yakın satış noktası ile her geçen gün büyüyen Silk&Cashmere, mağazacılık anlayışını yeniden yorumlayarak, müşterilerin alışveriş keyfi ile dünya mutfağı lezzetlerini bir arada bulabilecekleri 'CASHMERE LOUNGE'ı hizmete sundu..

Silk&Cashmere müşterileri, mağazada bir yandan alışveriş yaparlarken, "LOUNGE" kısmında da, uluslararası damak zevklerinden derlenerek hazırlanmış, aperatif tarzda yiyecekler ve light kokteyllerden oluşan mönüyü tadabilecekler.

Silk&Cashmere'in İzmir Bölge Bayisi Ayşe Rua Çiner'in ev sahipliği yaptığı açılışa Bodrum ve çevresindeki müşteriler, Bodrum Milta Marinada' ki yabancılar, Bodrum' un önde gelenleri ve Silk&Cashmere yetkililerinin yanı sıra, yerli ve yabancı basın mensupları katıldı.

"CASHMERE LOUNGE" ın günün yorgunluğunu atmak ve alışveriş ritüelini keyife dönüştürmek için doğru adres olduğunu belirten Silk&Cashmere İzmir Bölge Bayisi Ayşe Rua Çiner "CASHMERE LOUNGE birbirinden özel tarifleri, damak tadınıza en uygun şekilde ve doğru sunumla hoş bir mekanda keyifle tadabileceğiniz, içeceğinizi yudumlayabileceğiniz, kaşmir kalitesinde servisiyle farklı bir mekan* Tıpkı kaşmir gibi, ipek gibi, kendinizi özel hissedeceğiniz, gösterişten uzak sade ve elegan" dedi.

Bodrum Marina'nın tam karşısında yer alan "CASHMERE LOUNGE"ta sabah kahvaltısından aperatiflere, salatalardan tatlılara kadar birçok çeşitli yiyecekler servis ediliyor.

(ERÖ-ERÖ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title