Haberler

Silivri'de Evlere Bonzai Servisi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince takibe alınan 2 şüphelinin Silivri'de kiraladıkları araçlarla evlere bonzai servisi yaptığı öğrenildi. Şüpheliler yakalanarak ceza evine gönderildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri alınan bir ihbarı değerlendirerek Silivri'de uyuşturucu ticareti yapan İ.K. ve H.Ş isimli şahısları teknik ve fiziki takibe aldı. Jandarma ekipleri yürütülen çalışmalarda şüphelilerin yakalanmamak için 1 ay içerisinde yaklaşık 20 farlı araç kiraladıkları ve sürekli adres değiştirdiklerini tespit etti. Şüphelilerin, Esenyurt'tan temin ettikleri bonzaileri araç kiralayarak Silivri, Gümüşkaya ve Selimpaşa'da evlere servis yaptıkları belirlendi.

Jandarma ekipleri İ.K. ve H.Ş. isimli şüphelilerin tespit edilen adreslerine eş zamanlı baskın düzenledi. Ekipler adreslerde yaptıkları aramalarda 1 kurusıkı tabanca, tabancaya ait 12 adet şarjör, 12 adet kurusıkı fişek, ruhsatsız 2 adet pompalı tüfek ve tüfeğe ait 5 adet fişek ele geçirdi.

Baskın esnasında evde bulunmayan şüphelilerden İ.K. Silivri'de bir otelde, H.Ş. ise çalıştığı inşaatta yakalandı. Şüphelilerin yakalanmasında, bonzai sattıkları bir kişinin babasının verdiği bilgilerin etkili olduğu öğrenildi.

Şüpheliler İ.K. ve H.Ş ile uyuşturucu ticaretinde kullanılmak üzere araç temin ettikleri belirlenen A.İ. ve F.S. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title