Haberler

Silivri'de Bayram Dönüşü Feci Kaza: 4 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Kurban Baramı tatili için gittikleri Samsun'dan Silivri'deki evlerine dönen ailenin içinde bulunduğu otomobilin karıştığı kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

Kurban Bayramı tatilini geçirdikleri Samsun'dan Silivri'deki evlerine dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil TEM Otoyolu'nda kaza yaptı. Kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

BARİYERLERİ AŞIP YOL KENARINDAKİ ALANA UÇTU

Kaza, sabah saat 06.00 sıralarında TEM Otoyolu Silivri gişelerden 1 kilometre sonra Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Kurban Bayramı tatilini Samsun'da geçiren Çaycı ailesi, Silivri Büyükçavuşlu'daki evlerine gitmek üzere yola çıktı.

59 UE 523 plakalı araç, Silivri gişeleri geçtikten yaklaşık 1 kilometre sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerleri aşarak yol kenarındaki alana uçtu. Takla atan araç içerisinde bulunan Ahmet Çaycı (45) ile çocukları Sedat Çaycı (18), Fatma Çaycı (20) ve Bilge Çaycı (21) feci şekilde hayatını kaybetti. Anne Hediye Çaycı ve yeğeni Ramazan Çaycı ise yaralandı.

ANNENİN DURUMU DA AĞIR

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Hediye Çaycı'nın durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Silivri Samsun 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (24)

MustafaMobil-IOS:

Yine doblo tabiki! Audi ile bile giderken selektör yiyiyorum. Allah rahmet eylesin ama bu doblo sürücüleri akıllarını bir başına alsa iyi olur

8
0
yanıtYanıtla
KÖYLÜ:

ESEK BINMESINI BILMEYEN SÜRÜCÜNÜN HALI NE DIYELIM

3
5
yanıtYanıtla
ayhan godek:

esek binmesini bilmedigi icin mi samsun''dan silivri''ye kadar gidebilmis. . . . . . yakisiksiz bi yorum ALLAH RAHMET EYLESIN uzucu bi durum

yanıt4
yanıt1
Murat ünlü:

Dun gece onumdeydi bu arac hatta fotografini cektim bagajdaki yazi dikkatimi cektiginden.Sok oldum suan ve cok uzuldum.Allah rahmet eylesin

8
0
yanıtYanıtla
Doğan Yurdan:

Bu tarz araçların hız sınırı tekrar gözden geçirilmeli.

6
0
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Fiat doblo türü araclar yüksek oldugu icin alttan fazla rüzgar alırlar ve savrulmaya devrilmeye meyillidirler bu arabayla max 120km yapılır üstünü yapan direk ölüme davetiye cıkarır

6
0
yanıtYanıtla
Develi:

Allah rahmet eylesin. ........

5
0
yanıtYanıtla
KaderMobil-IOS:

Allah rahmet eylesinn

5
0
yanıtYanıtla
onderMobil-ANDROID:

Katiliyorum. Hele ki Ankara da cogu ehliyetli vatandas şoför değil.

4
0
yanıtYanıtla
Bilal Sürücü:

Sedat , en yakın arkadaşlarımdan dı.. Memlekete gidip gelicem dedi. Yazık oldu çok yazık oldu , başımız saolsun , hepimiz çok üzgünüz. Unatmadık kardeşcan unutmayacağız..

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title