Haberler

Silifkeliler Çiftetelli Oynayarak Kar Keyfi Yaptı

Silifke'nin Kavak Köyü'ne yağan kara sevinen vatandaşlar çiftetelli oynayarak karın tadını doyasıya çıkardı.

Silifke'nin Kavak Köyü'ne yağan kara sevinen vatandaşlar çiftetelli oynayarak karın tadını doyasıya çıkardı.

Hafta sonu Silifkeliler yüksek kesimlere akın ederek, karda piknik keyfi yaptılar. Türkiye'nin bir çok kentinde hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı Silifkelileri yüksek kesimlere çıkardı.

Silifke'nin Yeniçıktı, Hotamış, Mara, Uzuncaburç, Kavak ve Çatak köylerine yağan kar nedeniyle, vatandaşlar günü birlik piknik için buralara akın etti.

Kent merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki Mara Köyü'ne gelen vatandaşlar, kar üzerinde piknik yaparak kartopu oynarken, kimi vatandaşlar da yol boyunca araçlarını park edip mangal keyfi yaptı. Kimileri ise kar üzerinde şarkı ve türküler eşliğinde oynayarak eğlendi.

Çocukların karda oynarken eğlendiği gözlenirken, kimileri de yanlarında getirdikleri poşetlere kar doldurarak evine götürdü. Güneşli havada kar keyfini çıkaran bazı vatandaşlar dönüşte araçlarının önüne kardan adam yapıp, ilçe merkezine bu şekilde indi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Silifke Kavak Mara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title