Haberler

İstanbul'da Feci Kaza! Hafriyat Kamyonu İki Aracı Ezip Bariyerlere Sıkıştırdı

Güncelleme:

İstanbul Şile yolunda hafriyat kamyonu 2 aracı ezip bariyerlere sıkıştırdı. Sürücülerden biri yaralandı, olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.

Şile yolunda hafriyat kamyonu 2 aracı ezdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.

İKİ ARACI EZDİ

İstanbul Yolu Taşdelen Mevkii'nde bir hafriyat kamyonu iki aracı ezdi. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi gönderildi.

İstanbul'da Feci Kaza! Hafriyat Kamyonu İki Aracı Ezip Bariyerlere Sıkıştırdı

KAMYON KONTROLDEN ÇIKTI

Şile yolunda kontrolden çıkan hafriyat kamyonu bir araca çarptı. Kamyon ile bariyerler arasında sıkışan otomobildeki sürücü şans eseri ölümden döndü.

Kaza saat 09.30 sıralarında Şile Yolu Çekmeköy Taşdelen mevkiinde meydana geldi. Şile yönüne ilerleyen Feyzullah Benli, kullandığı hafriyat kamyonunun direksiyon hakimiyetini kaybetti.

ARACI BARİYERLERE SIKIŞTIRDI

Hafriyat kamyonu önünde seyreden otomobile çarparak bariyerlere sıkıştırdı. Kamyon ile bariyerler arasında sıkışan otomobil hurda yığınına döndü.

Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'da Feci Kaza! Hafriyat Kamyonu İki Aracı Ezip Bariyerlere Sıkıştırdı

TRAFİK TEK ŞERİTTEN DEVAM EDİYOR

Hafriyat kamyonu sürücüsü, önüne çıkan otomobil nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiğini öne sürdü.

İstanbul'da Feci Kaza! Hafriyat Kamyonu İki Aracı Ezip Bariyerlere Sıkıştırdı

Kaza nedeniyle Şile yolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Bazı sürücülerin seyir halindeyken cep telefonu ile kazayı görüntüledikleri görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Taşdelen Şile 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

81:

kardeşim bu cellatların meselesini çözmek yine devletin elinde ! Harfiyat şirketleri şöför maaşını az tutup bu şekilde kasaplığa teşvik edebilmek için sefer başına para ödüyor. bu da şöföflerin vicdanına bırakılıyor , vicdan sahibi olmayan başka bişe diyecem ama terbiyem müsade etmiyor, kasaplar , daha fazla para kazanabilme hırsıyla altındaki araçla nasılsa kendilerine bişe olmayacağını düşünerek insanlıktan çıkıp basıyolar gaza. . . . . . .

18
0
yanıtYanıtla
HÖDÖHÖDÖHÖDÖ:

ben çekmeköyde yaşayan birisi olarak her gün ne yazık ki şile yolundan gitmek zorunda kalıyorum işime gücüme. bu kamyoncular tam bir katil. . . normal araçlar için bile hız sınırı 80 olan yolda 100-120 ile gidiyorlar. sanıyorum devlet adına yapılan inşaatlarda çalıştıkları için bunlara ceza da kesmiyorlar. sol şeritten selektör yapa yapa gider mi bir kamyon ya?

6
0
yanıtYanıtla
Ambulans:

Ambulans okadar sıkışık trafikten geleceğine ters istikametten başka bir ambulans gelse daha erken gelirdi diye düşünüyorum Artı bu istanbulun en büyük terör olayı aslında kamyoncular. Şile yolu zaten belli

6
0
yanıtYanıtla
Kaiser:

Bu hafriyat kamyonlarını tehlikeli biçimde kullanan hayvanlara acil çözüm getirilmeli. Nasılsa ben büyük aracım bana kimse yanaşamaz mantığıyla yola çıkan bu katil tipli caniler toplumdan uzaklaştırılmalı rehabilite edilmelidir. Öyle ipini koparan kullanmasın bu araçları denetim olmalı. Yok ekmek parasıydı falandı bunları geçecekler. Önce karşısındakinin insan oldupunu bilecekler.

5
0
yanıtYanıtla
kamyonsuzyollar:

Hep kazalar genelde bu kamyon ve tırlar yüzünden oluyor. bunlara önlem alınması gerek

5
0
yanıtYanıtla
savas:

video nun sonuda ki sarı kamyona bakın hala uyanıklık peşindeler hala kural tanımıyorlar bun kamyonlara yaptırım uygulamadıgınız sürece bu kamyonların karıştıgı kazaların önüne gecemeyiz

5
0
yanıtYanıtla
GÖKCEBEY:

PARA ILE EHLIYET SATARLARSA DAHA COK INSANIMIZ ÖLÜR . ALMANYADA EN AZ 23 YASI VE 6AY OKUL EGITIM SARTI VARDIR TÜRKIYEDE PARAN VARSA KAMYON ALIRSIN UCUZ ACEMI GERZEK ALKOLIK SÖFÜRLER ZATEN BOLDUR.

5
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

BENİM DE ARNAVUTKÖY KAYABAŞI YOLU ÜZERİNDE BAŞIMA BUNA BENZER Bİ OLAY GELDİ TIR SOL ŞERİTİ KAPATMIŞ TAM GAZ GİDİYOR KIRMIZI IŞIKTA DURDUM ORTA ŞERİTTEYİM YAN TARAFIMDADA TIR VAR NASIL OLDUYSA ARABANIN ÜZERİNE ÇIKTI . . BİRİLERİ BUNA DUR DEMELİ HERKES CANIMIZI HİÇE SAYIYOR TIRLAR ÇOK HIZLI GİDİYOR HASSAN ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ NASIL OLSA BANA BİRŞEY OLMAZ DİYİP BASIP GİDİYORLAR ! BUNA Bİ ÇARE ALLAH AŞKINA

5
0
yanıtYanıtla
VAHŞEY:

Bu Şileyolundaki tırcılar en az 110-120 İle Gidiyorlar Tır- 80 kmh üstü Katliamdır.

3
1
yanıtYanıtla
Sercenbey:

İstanbulun nüfusu en az yarıya düşürülmelidir, Anadoluda cazibe merkezleri açılıp oralara göç ettirilmelidir.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title