Haberler

Silahlı Vurup Kaçarken Kıskıvrak Yakalandı

Fatih'te Bir Kişiyi Vurarak Kaçan Zanlı Vatandaşlar Tarafından Kıskıvrak Yakalandı. Zanlıyı Yakalayan Şahıs Vatandaşlar Tarafından Tebrik Edildi.

Fatih'te bir kişiyi vurarak kaçan zanlı vatandaşlar tarafından kıskıvrak yakalandı. Zanlıyı yakalayan şahıs vatandaşlar tarafından tebrik edildi.

Edinilen bilgiye göre, Fatih Sulukule Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddede yürümekte olan S.A., Memet Kılıç isimli vatandaşı belinden çıkardığı silahla bir el ateş ederek bacağından vurdu. Memet Kılıç bacağına isabet eden kurşunla yere düşerken, S.A. ise olay yerinden hızla kaçmaya kaçmaya başladı. Bu sırada evlere su servisi yapan İ.G. isimli bir vatandaş, zanlıyı elinde silahla kaçarken görünce takibe aldı. Peşindeki şahıstan kurtulamayacağını anlayan zanlı, elindeki tabancayı Güllü Sokak'taki bir

çöp konteynırına atarak kaçtı. Bunun üzerine takibini sürdüren şahıs, zanlıyı kıskıvrak yakaldı. Civarda bulunan vatandaşların yardımı ile etkisiz hale getirilen zanlı, polise teslim edildi. Etrafta bulunan vatandaşlar, zanlıyı yakalayan İ.G.'yi tebrik etti. Zanlının üzerinde yapılan aramada, bir adet bıçak ele geçirildi. Çöp kutusuna atılan el yapımı 'Baretta' marka silah ise, polise teslim edildi.

Zanlıyı yakalayan İ.G. ise olayı şöyle anlattı: "Adamı vurarak, tavuk gibi yere serdi. Ben de peşinden takip ederek arkadaşlarla beraber yakaladım. Kaçarken elindeki silahı çöp tenekesine attı. Onu da alarak polise verdik".

Silahla yaralanan Memet Kılıç ise ambulansa konularak, Vakıf Gureba Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yalaı vatandaş, polise verdiği ilk ifadesinde kendisini vuran şahsı tanımadığını söyledi. Şehremini Polis Merkezi'nde sorgulanmaya başlanan zanlının ise, olayla igili soruları cevapsız bırakarak susma hakkını kullandığı öğrenildi.

(HD-CİN-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title