Haberler

İki Akraba Aile Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti: 1 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde zanlı, husumetli olduğu ailenin evinin önüne yanındaki yaklaşık 30 kişi ile birlikte gelerek pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu 11 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybederken, aynı aileden 6 kişi de yaralandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, iki aile arasında çıkan kavgada bir çocuk ölürken, 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kıyıcak Mahallesi Karabacak Sokağı'nda, aralarında husumet bulunduğu belirtilen akraba iki aile arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahla ateş açılması sonucu 11 yaşındaki Sıla D'nin yanı sıra, saçma isabet eden İmdat D, Gökhan D, Emrah D, Şerife D, Ziya D. ve Şener D. yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SILA, TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Sıla D. ile Şener D, Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sıla D. burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar ise Ereğli'deki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olayın meydana geldiği sokakta önlem alarak inceleme yaptı.

Boş kovanların bulunduğu sokakta, saçmaların bazı evlerin cam ve duvarlarına isabet ettiği görüldü.

Öte yandan, av tüfeğiyle ailenin bulunduğu alana ateş açtığı iddia edilen Şenol D. ve Sezai D'yi arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

"ÖNLEMEYE ÇALIŞTIK AMA ÖNLEYEMEDİK"

Akraba olan iki aile arasında bir süredir husumet bulunduğunu ifade eden Cafer Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay anında kendisinin de tehlike atlattığını söyledi.

Evin önüne otomobil ile gelen kalabalık grubun balkonda oturan yakınlarıyla önce tartıştığını daha sonra araçtan tüfekleri alarak rastgele ateş ettiğini belirten Demirci, "Balkonun önündeydik, geldiler. Hazırlıklı gelmişler. Şenol D. ve 5-6 kişi vardı. Kimisi elinden kimisi ayağından, kaçacak zaman olmadı. Önce geldiler sonra silahı getirdiler, önlemeye çalıştık ama silah olunca önleyemedik." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Zonguldak 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (39)

ferit:

Evet ülkemizin bütün ceza evleri dolu cahillik hat safhada eğitim sıfır. ekonomi kötü üretim yok.

21
1
yanıtYanıtla
aydemir:

malesefki öyle 5 yaşında cocuk ekmek bıçağı taşıyor kitap taşı desen yanlış anlaşılıyor tutturmuşlar bir delikanlı ayağı it ayağı yemiş gibi sokak sokak geziyorlar dlikanlılık okumakla ülkene faydalı olmakla olur geri kalanı bana göre kuru boş gereksiz.

yanıt3
yanıt1
GERİZEKALI:

ÜRETSEN BİŞEYLER O ZAMAN BURDA BOŞ LAF YAPACAĞINA

yanıt2
yanıt3
FERİT:

Adaletin, hukukun olmadığı ülkelerde bunun olması normadır. birde cahillik var.

12
2
yanıtYanıtla
YARGI YARGILANSIN:

pompalı bir av tüfeği değildir. Bunu tüm avcılar iyi bilir ve almazlar. Ürettirmeyin ve sattırmayın sayın yetkisiz yetkililer.

11
0
yanıtYanıtla
sss:

Allah belanızı versin inşallah en kısa zamanda küçücük kızın hayatını elinden aldınız. çözdünüz mü bari bu şekilde probleminizi?

10
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

dün veya önceki gün diyarbakır da hastahanede bir olay olmuştu klavye erkekleri iş başındaydı kürtler böyle kürtler şöyle atın bunları vs. nerde o arkadaşlar. yanlış yanlıştır kardeşim ister karadeniz olsun ister doğu olsun ister batı olsun. eleştirini yapacaksın ama ırkçılık yapmayacaksın. Allah hepimize (TÜM TÜRKİYE) akıl-fikir versin.

9
0
yanıtYanıtla
analist:

manyaklıkta etnik yapı farketmiyor. . . sadece oran değişiyor. . .

yanıt1
yanıt0
vatan:

cezalar olmayınca her yer teksasa döndü :(

8
0
yanıtYanıtla
Ülkem:

Vay benim ülkeme Türkiye’ye allah kahretsin yeterin ne oluyor

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title