Haberler

Silahlı Gaspcı, Aracıyla Kırmızı Işıkta Bekleyen Kadının Çantasını Alıp Kaçtı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde Rus uyruklu Anna T., iddiaya göre cipiyle kırmızı ışıkta beklediği sırada aracın arka koltuğuna binen bir kişi silah zoruyla para istedi.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde Rus uyruklu Anna T., iddiaya göre cipiyle kırmızı ışıkta beklediği sırada aracın arka koltuğuna binen bir kişi silah zoruyla para istedi. Paniğe kapılan Anna T.'nin cipi hareket edip karşı yönden gelen otomobile çarparken, gaspcı çantayı alıp kaçtı.

Olay, Evka-3 Semti'nde 21 Ekim Çarşamba günü sabah saatlerinde meydana geldi. Manisa ve İzmir'de zımpara fabrikası olan Ercan T.'nin, bir firmada çalışan Rus uyruklu eşi Anna T., işyerine gitmek için cipine bindi. Trafikte bir süre ilerleyen ve kırmızı ışıkta bekleyen Anna T.'nin aracının arka koltuğuna kimliği henüz belirsiz bir erkek bindi. Silahlı gaspçı, tabancayla tehdit ettiği Anna T.'den para istedi. Bu sırada paniğe kapılan Anna T.'nin cipi hareket edip, karşı yönden gelen bir otomobile çarptı. Kaza çarpmanın etkisiyle maddi hasar oluşurken, korku dolu anlar yaşayan Anna T., aracından inip yardım istedi. Bunu gören silahlı gaspçı, tabancayla havaya bir el ateş edip, Anna T.'ye ait çantayı alarak açtı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis kaçan gaspçının kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title