Haberler

Silahlı Çatışmada Adı Karışan Düğün Salonu'ndan Açıklama

Kayseri'de Dün Meydana Gelen Silahlı Çatışma ile İlgili Yazılı ve Görsel Basında Yayınlanan Haberde Adı Geçen Manolya Düğün Salonu'nun Sahibi Salih Hassu, Gerçekleşen Olayın Müessesesi ile İlgili Olmadığını Söyledi.

Kayseri'de dün meydana gelen silahlı çatışma ile ilgili yazılı ve görsel basında yayınlanan haberde adı geçen Manolya Düğün Salonu'nun sahibi Salih Hassu, gerçekleşen olayın müessesesi ile ilgili olmadığını söyledi.

Dün Hürriyet Yeniköy Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı çatışma da "Manolya Düğün Salonu işletmecisi ile ilgili ortakları arasında silahlı çatışma çıktı" şeklinde yer alan haberin basın kuruluşlarında çıkması ile ilgili Manolya Düğün Salonu İşletmecisi Salih Hassu, konu ile ilgili açıklama yaptı. Çatışmanın Düğün Salonu'nun yaklaşık 50 metre ilerisinde gerçekleştiğini belirten İşletmeci Hassu, ikamet ettikleri semtte "Manolya" isminde birçok işyerinin olduğunu dile getirdi. Hassu, "yayınlanan haber ile ilgili işletmemin hiçbir ilişkisi yoktur. Yapılan yanlışlığın bir an önce düzeltilmesini istiyorum. Olayda yaralanan vatandaşlara da acil şifalar diliyorum" dedi.

(SE-SE-Y) 21.03.2008 15:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title