Haberler

Silahla Şaka Yaptı, Hamile Karısının Önünde Canından Oldu

Güncelleme:

Sakarya'nın Geyve ilçesinde, 27 yaşındaki Mete Serhat Aslantürk, ailesinin önünde "Bakın dolu değil" diyerek yüzüne doğrulttuğu tüfek ateş alınca hayatını kaybetti.

Sakarya'nın Geyve ilçesinde, 27 yaşındaki Mete Serhat Aslantürk, "Bakın dolu değil" diyerek yüzüne doğrulttuğu tüfek ateş alınca hayatını kaybetti.

UYARILARI DİNLEMEDİ

Olay, Geyve Gazi Süleymanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Mete Serhat Aslantürk, eşi, annesi, kardeşinin evde olduğu sırada duvarda asılı otomatik av tüfeğini alarak, ailesine şaka yapmaya çalıştı. Mete Serhat Aslantürk, ailesinin, 'Doludur bırak şaka yapmayı' uyarılarına rağmen, "Bakın dolu değil" diyerek kısa namlulu dipçikli av tüfeğini yüzüne doğrultarak tetiğe bastı.

HASTANEYE HAYATINI KAYBETTİ

Tüfeğin ateş alması sonucu başından vurulan Mete Serhat Aslantürk kanlar içinde yere yığıldı. Ailesi hemen 112 Acil'den yardım istedi. Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mete Serhat Aslantürk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EŞİ HAMİLEYMİŞ

Mete Serhat Aslantürk'ün 3 yıl önce evlendiği eşinin hamile olduğu ve annesi, babası ile kardeşinin 3 gün önce oğullarını İstanbul'dan ziyarete geldiği öğrenildi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Süleymanpaşa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (27)

cosmos:

ölüm geldiği vakit ne bir 1 saniye ileri ne bir 1 saniye geriye alınır asla kaçamaazz ölümden çünkü ölüm meleği melekül mevt artık gelmiş canını alacak diğer konular bahane hepsi çünkü herkes diyecek şaka yaptı tüfek patladı şu sebepten bu sebepten öldü kimse demiyecek ölüm meleği canını aldı çünkü burada ölüm meleği suçlanacaktı oysa bir sebep lazımdı oda olu verdi rabbimin taktiridir her şey boş laf yapmayın

24
4
yanıtYanıtla
Ecelsiz ölmez:

Bazilar bilgisiz şaka yapmasaydi ölmezdi diyor! şaka yapsaydı yapmasaydi ölecek zaten bunlar birer sebeptir herkes ecel konusunu çok iyi bilmek gerekiyor aksi halde acı dan kurtulamaz

13
9
yanıtYanıtla
amacınız nedir ?:

Kaderi tamamen yanlış anlamışsın . Kader Allah cc ünün önceden olacak olayları bilmesi / görmesi / kza ise zamanı gelince olmasıdır. Bunda ayetlerde delil ev yenilenince ömünü uzatması hadislerde delil tedavi olunmasıdır. Yoksa hadislerde şu olurdu zaten hasta isen kaderinnde varsa ölürsün yoksa iyileşirsin ama bunun yerine şu var . Bulaşıcı hastalıkların olduğu yerlerde olanlar olda kalsa dışardakiler girmesin

yanıt0
yanıt0
silahla şaka olmaz:

allah rahmet estin bize de bundan ders çıkarmak kalır

18
0
yanıtYanıtla
MUHAMMED:

SİLAH HER ZAMAN DOLUDUR.

13
1
yanıtYanıtla
es es:

ergen gibiymiş keşke evlenmek için biraz daha olgunlaşmayı bekleseymiş.

11
2
yanıtYanıtla
adımı yazmıyorum:

akıllı adam işi değil allah kalanlara sabır versin.

12
0
yanıtYanıtla
Antiseptic:

Allah rahmet eylesin yazik eside hamile aile icin cok zor bir imtihan

12
0
yanıtYanıtla
YSNOKR:

Bu millet ateşli ve yaralamaya müsait aletlerle şaka yapılmayacagını anladığı gün adam olur. yazık doğacak çocuğamı , dul kalan kadınamı ölen bu çocuğamı . . . cehalet insanın en büyük düşmanı. . . . .

9
1
yanıtYanıtla
GİZEM:

MAL MISIN?MALAK MISIN BE ARKADAŞ YAAAA !!!!! İYİ BARİ HAMİLE KARISINDA DENEMEMİŞ . KENDİ KAFASINA SIKMIŞ ENAYİİİ !!!!

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title