Haberler

Sıla'yı Dövdüğü İddia Edilen Ahmet Kural, İfade Vermeye Çağrıldı

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla'yı dövdüğü gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural, İstanbul Adalet Sarayı'na şüpheli sıfatıyla ifade vermeye çağrıldı.

Birlikte olduğu şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle dün yapılan şikayet üzerine hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural, İstanbul Adalet Sarayı, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı İlkay Ağır tarafından 'Şüpheli' olarak ifadeye çağrıldı.

AHMET KURAL İFADEYE ÇAĞRILDI

Şarkıcı Sıla'nın dün fiziki şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural, bugün şüpheli sıfatıyla ifade vermeye çağrıldı.

AHMET KURAL İÇİN KORUMA KARARI ALDIRDI

Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Sıla Gençoğlu, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda "müşteki" sıfatıyla ifade verdi.

Son Dakika! Sıla'yı Dövdüğü İddia Edilen Ahmet Kural, İfade Vermeye Çağrıldı

"YERLERDE SÜRÜKLENDİM, KAFAMA KÜL TABLASIYLA VURDU"

Adliyede verdiği ifadesei ortaya çıkan Sıla, yaşanan olay hakkında şöyle konuştu: "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı."

Son Dakika! Sıla'yı Dövdüğü İddia Edilen Ahmet Kural, İfade Vermeye Çağrıldı

"SILA'NIN SADECE KOLUNDAN TUTTUM"

Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu Ahmet Kural, "Aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tuttum." dedi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağlayan Adalet Sarayı Ahmet Kural Magazin Haberler

500

Yorumlar (67)

PAŞA KÖYLÜ:

Erkek kadını dövüyorsa mutlaka geçerli bir nedeni vardır. Sıla haklı gibi tek taraflı yorumlar çok yanlış. Kadın kadın gibi davransa dayak yemezdi.

6
11
yanıtYanıtla
Sana ne:

GERIZEKALI! Konusarak halletmek diye bir sey var. Rabbim senin karsinda evlenecegin bir kadini cikarmasin. Sende siddet gösterecek bir adaysin, cok belli.

yanıt6
yanıt5
PAŞA KÖYLÜ:

SANA NE adlı yorumcu GERİZEKALININ en önde giden MALI kadın kısmı konuşmaktan anlamaz döversen anlar biz varoşların semtinde yetiştik bizde karılar erkeğin yanında mum olurlar. Modern ünlü olan çiftleri görüyoruz her gün mahkemelerde boşanıyorlar neden zamanında erkek kadının kafasını kırmadığından dolayı. Varoşlar Ailesine ölene kadar sahip çıkarlar kuru ekmeği de paylaşırlar modern hayat yaşayanlar Anne babaya bakmaz huzur evlerine gönderirler.

yanıt3
yanıt0
haakan:

bi adam bi kadını 45 dakka dövecek o kadın sadece kolu mor halde dimdik adliyeye gidecek gelde inan şimdi buna

14
3
yanıtYanıtla
HAKLI HAKSIZ:

SILA SEN NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN ANLAŞILIR DEĞİLSİN AHMET KURALIN BUNU YAPMAYACAK BİR ADAM OLDUĞU HER HALİNDEN BELLİ SENİ FAZLA SEVDİ BENCE SANA YARAMADI!!!!!!!!!

4
13
yanıtYanıtla
Hakan:

Sıla Yalan Söylüyor. Tüm kadınlar Ahmet KURAL a karşı linç girişiminde bulunuyor yazıklar olsun.

9
6
yanıtYanıtla
amisos:

45 dakika dayak diyeyeceksin sadece kolun moraracak öyle mi :))

9
3
yanıtYanıtla
Ankaralı poyraz:

Sılaya destek veren ünlülere bak hepsi bazı değerlerden yoksun insanlar.gezici devlet vatan düşmanı sıla eğer doğruysa olanlar az bile yapmış Ahmet kural senin gibi birine

8
4
yanıtYanıtla
PK:

ANKARALI POYRAZ DEĞİL ANKARALI YOBAZSIN!

yanıt2
yanıt2
SO:

ANGARANIN CAHIL BEBESI

yanıt0
yanıt2
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title